Iltatorit 2016 -kilpailu

Spread the love

1 (2)

Sykkeessä-kaupunkilehden ”Iltatorit 2016 -kisa” alkaa!

Jokaisen iltatorin jälkeen Sykkeessä-kaupunkilehden nettisivuilla www.sykkeessa.fi on kuvakavalkadi iltatoritapahtumista. Jos tunnistat itsesi kuvasta, ilmoita asiasta sähköpostilla osoitteeseen aineisto@sykkeessa.fi

Tämän vuoden iltatoriskabojen palkintona on Dekkarirannekkeita, joita arvotaan itsensä bonganneiden kesken joka viikon maanantai ja julkistetaan aina seuraavalla iltatorilla. Rannekkeita voi hakea myös Etsivätoimistosta (Wredenkatu 4).

Kisa jatkuu kesän iltatorien ajan. Itsensä tunnistaminen kuvista koskee nimenomaan iltatorikuvia; kyseiset jutut on varustettu kategorialla ”Iltatorit 2016 -kisa”. Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki Iltatori-artikkelit. Ylläoleva kuva on viime vuoden iltatorilta, joten se ei ole mukana kilpailussa.

Jätä kommentti