Varkauden elokuvaohjelmisto 6.-12.5.2016

Spread the love

Maxim 1

Marvelin supersankarielokuva CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR saapuu valkokankaille!

Age of Ultronin tapahtumien jälkeen päättävät maailman viranomaiset rekisteröidä kaikki ihmisten supervoimat säädelläkseen niitä. Kostajilla on eri käsitys asiasta. Iron Man kannattaa rekisteriä ja Captain America on sitä vastaan. Tämä aiheuttaa porukassa suuren riidan.

Rooleissa nähdään mm. Scarlett Johansson, Chris Evans, Robert Downey Jr, Emily VanCamp, Don Cheadle, Jeremy Renner, Paul Bettany ja Paul Rudd. Ohjauksesta vastaavat Anthony Russo ja Joe Russo.

Elokuvan Suomen ensi-ilta on keskiviikkona 27.4.

CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR 3D ja 2D
2. viikko – kiirehdi!
Maxim 1
3D-esitykset: Pe, la, ma ja ke klo 18.30
2D-esitykset: Su klo 18.00
Ti ja to klo 18.30
K12 Esitys 2h 27 min
(Levitys: Walt Disney Studios)

Maxim 2

Elokuvallaan ”Pretty Woman” katsojat valloittaneen Garry Marshallin ohjaama komedia MOTHER’S DAY kertoo äideistä, joiden polut risteävät äitienpäivän aikaan. Marshallin edellisten elokuvien, Valentine’s Day ja New Year’s Eve, tapaan päähenkilöiden erilliset tarinat nivoutuvat loppujen lopuksi tavalla tai toisella yllättävästi yhteen. Hiljattain eronnut Sandy havaitsee itsetuntonsa rakoilevan ex-puolisonsa uuden, nuoremman ihastuksen astuttua äitipuolen asemaan. Miranda puolestaan on uhrannut perhe-elämän uransa vuoksi, kunnes hänen teinivuosinaan adoptoitavaksi antamansa tytär ilmestyy tutustumaan biologiseen äitiinsä. Jesse rakastaa etnistaustaista miestään iin paljon, että on katkaissut välinsä rasistiseen äitiinsä ja on kertonut miehelleen äitinsä olevan kuollut. Tosin ”kuollut” äiti ilmestyykin yllättäen äitienpäivävierailulle Jessen ja hänen miehensä luokse. Neljäntenä äitienpäivän viettäjänä tutustutaan leskimies Bradleyyn, joka kahden tyttären yksinhuoltajana viettää äitienpäivää ensimmäistä kertaa ilman vaimoaan. Sympaattisen komedian pääosia esittävät huipputähdet Julia Roberts, Kate Hudson, Jennifer Aniston ja Jason Sudeikis.

MOTHER’S DAY
Maxim 2
2. ja viimeinen viikko!
Pe, su, ke ja to klo 18.15
Sallittu Esitys 1h 58 min
(Levitys: SF Film Finland Oy)

Giacomo Puccinin viimeiseksi jäänyt ooppera TURANDOT on tapahtumiltaan Kiinaan sijoittuva tarina kovasydämisestä prinsessa Turandotista, joka surmauttaa kaikki kosijansa, jotka eivät pysty ratkaisemaan hänen antamiaan kolmea arvoitusta. Persian prinssi ratkaisee arvoitukset, mutta ei kerro vastahakoiselle prinsessalle nimeään. Sen sijaan hän heittää prinsessalle haasteen: jos tämä ennen aamunkoittoa saa selville hänen nimensä, hän on valmis kuolemaan, ja prinsessa vapautuu lupauksestaan avioitua arvoitusten ratkaisijan kanssa.

Ooppera sisältää useita tunnettuja aarioita ja kohtauksia, mutta kuuluisin niistä on ”Nessun Dorma”. Nyt esitettävä oopperatallenne on Bregenz Festivalin tuotantoa, ja päärooleissa esiintyvät Mlada Khudoley, Riccardo Massi, Guanqun Yu, Manuel Von Senden, Michael Ryssov, André Schuen, Taylan Reinhard, Cosmin Ifrim ja Yasushi Hirano. Ooppera lauletaan italiaksi, suomenkielinen tekstitys.

TURANDOT
Maxim 2
Ooppera!
La klo 18.00
Ti klo 19.00
To klo 13.00
Esitys noin 2h30min, sisältäen väliajan.
(Levittäjä: Kuusan Kino)

Maxim 3

Parin vuoden takaisessa hittikomediassa NAAPURIT kolmekymppinen pariskunta Mac ja Kelly taistelivat naapuruston herruudesta villisti bilettävän opiskelijaveljeskunnan ja sen karismaattisen johtajan Teddyn kanssa. Hulvattomassa jatko-osassa NAAPURIT 2 Mac ja Kelly odottavat toista lastaan ja luulevat jo saaneensa rauhan maahan, kun naapuriin muuttaakin ennätyksellisen villi Kappa Nu –sisaruskunta eeppisine bileineen. Macin ja Kellyn on jälleen noustava vastarintaan, mutta tällä kertaa heillä onkin käytössään salainen ase: entinen vihollisensa Teddy… Nicholas Stollerin ohjaaman räväkän komedian pääosia esittävät edellisestä osasta tutut Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, sekä uusina kasvoina mm. Chloé Grace Moretz, Dave Franco, Ike Barinholtz, Carla Gallo, Christopher Mintz-Plasse ja Lisa Kudrow.

NAAPURIT 2
Maxim 3
Suomen ensi-ilta!
Pe, la, su, ma, ke, to klo 18.45
K16 Esitys 1h33min
(Levitys: Finnkino Oy)

Upea JÄRVEN TARINA –elokuva vie katsojan Suomen luonnon ainutlaatuisimman aarteen, järviemme, saloihin ja myytteihin. Suomalaisen kulttuurin ja muinaisten uskontojen tarinat heräävät henkiin, kun pinnan alla oleva maailma avataan katsojille ensi kertaa tässä laajuudessa. Järven tarinassa kaikki kerrotaan veden kautta; selityksensä saavat niin maailman synty kuin veden äärellä ja alla elävät eläimet, kasvit ja hyönteiset. Vuodenajat vaihtuvat tarinoiden myötä, yli kuusi tuhatta vuotta järvien historiaa kerrotaan vanhojen suomalaisten tarujen, uskomusten ja uskontojen kautta.

Elokuvan ovat ohjanneet Marko Röhr ja Kim Saarniluoto. Kuvaajina elokuvassa toimivat Suomen johtavat luontokuvaajat. Kertojana toimii Samuli Edelmann ja musiikkia elokuvaan on tehnyt Johanna Kurkela. JÄRVEN TARINA

Maxim 2/3
Toiveuusinta!
La, su klo 17.00 (Maxim 3)
Ma klo 18.15 (Maxim 2)
Ti klo 18.15 (Maxim 3)
To klo 13.30 (Maxim 3)
Sallittu Esitys 1h 20 min
(Levitys: Nordisk Film)

[sam id=4 codes=’false’]

Jätä kommentti