Teatterilla keskustelleen sukupolvien kohtaamisesta

Spread the love

Varkauden Teatterissa on keskiviikkona 4.5. klo 14 alkaen mielenkiintoinen tapahtuma. Näytelmän ”Juakse ko hullu!” jälkeen on mahdollisuus jäädä keskustelemaan sukupolvien kohtaamisesta, joka on yksi näytelmän teemoista.

Keskustelua ovat alustamassa lääkäri Sanna Lehtomäki, ohjaaja Kai Paavilainen, yhteisöpedagogiopiskelija Jussi Mikkonen, psykologi Arto Julkunen ja kirkkoherra Olli Tynkkynen. Tilaisuus on avoin kaikille teemasta kiinnostuneille. Puhetta johtaa teatterin johtaja Kai Suhonen.

”Juakse ko hullu!” on pieni, suuri tarina. Se kertoo takautumina Härmän perheestä.

– Viehätyin siihen arjen komiikkaan ja tunnistettavuuteen. Siina on koko elämän kirjo. ”Juakse ko hullu!” on pienen, tavallisen ihmisen asialla. Sen ongelmat ja tapahtumat ovat tunnistettavia, ihmiset puutteineen inhimillisiä, avuttomia. Ehkä tarvittiin mummon kuolema, jotta perhe voisi yhdistyä ja vanhemmat kasvaa vastuuntuntoisiksi, luonnehtii näytelmän ohjaa Kai Paavilainen.

Ilmaiseen keskustelutilaisuuteen kaikki ovat tervetulleita ilman erillistä paikkavarausta.

[sam id=4 codes=’false’]

Jätä kommentti