Slaavilainen ilta teatterin Klubi-illassa

Spread the love

Klubi juliste Slaavilainen ilta

Varkauden Teatterin tunnelmallisissa tiloissa jatkuvat yleisölle supersuosion saaneet, maksuttomat Klubit keskiviikkona 4.5. klo 19.

Tämän kevään viimeisen Klubi-illan teema on haikean herkullinen, tunteikas ”Slaavilainen ilta”, jossa hurmioidutaan venäläisistä lauluista sekä Dostojevskistä. Musiikkiosuudessa kuullaan iki-ihania kappaleita kuten ”Uralin pihlaja”, ”Moskovan valot” ja Ystävän laulu”.

Illan aluksi Juha Lappi vie meidät Dostojevskin fiiliksiin 45 minuutin mittaisella monologilla. Esitys on dramatisoitu Dostojevskin ”Kirjoituksia kellarista”-teoksesta. Teosta on sanottu avaimeksi Dostojevskin koko tuotantoon, peruskiveksi jolle kaikki rakentuu.

Lava on vapaa myös yleisölle

Akustiset illat tarjoavat myös yleisölle mahdollisuuden nousta itse lavalle.

Illan isäntänä toimii teatterinjohtaja Kari Suhonen. Teatteri-Baari palvelee yleisöä koko tapahtuman ajan. Klubi-illan arvioitu kesto on 1,5-2 tuntia.

Jätä kommentti