Varkauden elokuvaohjelmisto 29.4.–5.5.2016

Spread the love

Maxim 1

Marvelin supersankarielokuva CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR saapuu valkokankaille!

Age of Ultronin tapahtumien jälkeen päättävät maailman viranomaiset rekisteröidä kaikki ihmisten supervoimat säädelläkseen niitä. Kostajilla on eri käsitys asiasta. Iron Man kannattaa rekisteriä ja Captain America on sitä vastaan. Tämä aiheuttaa porukassa suuren riidan.

Rooleissa nähdään mm. Scarlett Johansson, Chris Evans, Robert Downey Jr, Emily VanCamp, Don Cheadle, Jeremy Renner, Paul Bettany ja Paul Rudd. Ohjauksesta vastaavat Anthony Russo ja Joe Russo.

Elokuvan Suomen ensi-ilta on keskiviikkona 27.4.

CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR 3D ja 2D
Suomen ensi-iltaviikko!
Maxim 1
3D-esitykset: Pe, ma ja ke klo 19.00
2D-esitykset: Su klo 18.00, Ti ja to klo 19.00
K12 Esitys 2h 27 min
(Levitys: Walt Disney Studios)

Maxim 2

Rudyard Kiplingin rakastettuun klassikkotarinaan perustuva VIIDAKKOKIRJA on upea elokuva orvosta Mowgli-pojasta, joka elää viidakossa susien, karhujen ja mustan pantterin kasvattamana.

Mowglin roolissa nähdään uusi tulokas Neel Sethi. Scarlett Johanson lainaa äänensä Kaa-käärmeelle, Bill Murray Baloolle ja Bagheeran ääniroolissa on Ben Kingsley. Lupita Nyong’o on Rakshan äänenä ja Shere Khanina kuullaan Idris Elbaa. Näyttävän elokuvan on ohjannut Jon Favreau.

VIIDAKKOKIRJA 3D ja 2D
3. ja viimeinen viikko!
Maxim 2
3D-esitykset: Pe ja to klo 18.30
2D-esitykset: Ti klo 18.30
K12 Esitys 1h 45 min
(Levitys: Walt Disney Studios)

METSÄSTÄJÄ JA TALVINEN TAISTELU kertoo, mitä tapahtui ennen Lumikin tarinan tapahtumia. Chris Hemsworth ja Oscar®-voittaja Charlize Theron palaavat rooleihinsa eeppisessä toimintaseikkailussa, jossa heidän rinnalleen liittyvät Emily Blunt ja Jessica Chastain.

Theron on paha kuningatar Ravenna, joka pettää julmasti hyväntahtoisen sisarensa Freyan luottamuksen ja jäädyttää tämän sydämen hylkimään rakkautta. Freya saa käyttöönsä jäiset voimat, joita hän ei tiennyt omaavansa.

Valtataistelu kahden kuningattaren välillä yltyy sodaksi. Rintamalle astuu Freyan uskollinen soturi, metsästäjä Eric. Hänen rinnallaan kulkee toinen taistelija Sara – ainoa nainen joka on onnistunut valloittamaan hänen sydämensä. Ericin on autettava Freyaa päihittämään sisarensa tai ilkeä Ravenna saa valtakunnan haltuunsa ikiajoiksi.

Legendaarisen sadun esiosan on ohjannut Cedric Nicolas-Troyan.

METSÄSTÄJÄ JA TALVINEN TAISTELU 3D ja 2D
2. ja viimeinen viikko!
Maxim 2
3D-esitykset: Su ja ke klo 18.30
2D-esitykset: Ma klo 18.30
K12 Esitys 1h 54 min
(Levitys: Finnkino)

Maxim 3

Elokuvallaan ”Pretty Woman” katsojat valloittaneen Garry Marshallin ohjaama komedia MOTHER’S DAY kertoo äideistä, joiden polut risteävät äitienpäivän aikaan. Marshallin edellisten elokuvien, Valentine’s Day ja New Year’s Eve, tapaan päähenkilöiden erilliset tarinat nivoutuvat loppujen lopuksi tavalla tai toisella yllättävästi yhteen. Hiljattain eronnut Sandy havaitsee itsetuntonsa rakoilevan ex-puolisonsa uuden, nuoremman ihastuksen astuttua äitipuolen asemaan. Miranda puolestaan on uhrannut perhe-elämän uransa vuoksi, kunnes hänen teinivuosinaan adoptoitavaksi antamansa tytär ilmestyy tutustumaan biologiseen äitiinsä. Jesse rakastaa etnistaustaista miestään iin paljon, että on katkaissut välinsä rasistiseen äitiinsä ja on kertonut miehelleen äitinsä olevan kuollut. Tosin ”kuollut” äiti ilmestyykin yllättäen äitienpäivävierailulle Jessen ja hänen miehensä luokse. Neljäntenä äitienpäivän viettäjänä tutustutaan leskimies Bradleyyn, joka kahden tyttären yksinhuoltajana viettää äitienpäivää ensimmäistä kertaa ilman vaimoaan. Sympaattisen komedian pääosia esittävät huipputähdet Julia Roberts, Kate Hudson, Jennifer Aniston ja Jason Sudeikis.

MOTHER’S DAY
Maxim 3
Suomen ensi-ilta!
Pe ja su klo 18.15
Ma – to klo 18.45
Sallittu Esitys 1h 58 min
(Levitys: SF Film Finland Oy)

Jätä kommentti