Robin villitsee perjantaina Pieksämäellä

Spread the love

robin1_full-1000x1498Super-energisistä keikoistaan tunnettu Robin esiintyy kuluvan viikon perjantaina Pieksämäen Veturitorilla. Viime vuonna viidennen studioalbuminsa julkaissut sekä lukuisia festareita ja paikkakuntia kiertänyt nuorisoidoli on osoittanut fanipiirinsä laajenneen yli sukupolvirajojen. Ilmiö on huomattu myös Pieksämäellä.

– Konserttiin saapuu kaikenikäisiä Robin-faneja aina kolmevuotiaista keski-ikäisiin. Harva artisti vetoaa yhtä laajaan yleisösegmenttiin, toteaa konsertin Pieksämäelle tuottava kulttuurituottaja Janne Jämsä.

Kaiken kaikkiaan perjantai-iltana konserttia saapuu seuraamaan yli 1100 Robin-fania.

– Suurin sallittu kapasiteetti Veturitorilla on 1600 henkeä, joten vielä mahtuu mukaan. Lippuja on mahdollista ostaa myös paikan päältä Veturitorilta, kertoo Jämsä.

Koko perheelle suunnattua suurkonserttia ei ole Pieksämäellä hetkeen nähty.

– Alkusyksyisin tuotetut Start Now! –tapahtumat ovat tarjonneet ohjelmaa myös koko perheelle, mutta kevääseen ajoittuvaa, suuruusluokaltaan näin mittavaa konserttia ei ole aikoihin järjestetty, muistelee Jämsä.

Reilun tunnin kestävän konsertin järjestelyt ovat mittavat.

– Koska kyseessä on koko perheelle suunnattu tapahtuma, panostamme ennen kaikkea turvallisuuteen, Jämsä kertoo.

– Lisäksi Robinin konsertit ovat hyvin visuaalisia, joten olemme panostaneet tekniikkaankin reilulla kädellä. Tulossa on visuaalisesti näyttävä konserttielämys kaiken ikäisille.

Konsertti-iltana Veturitorilla työskentelee yli 60 pieksämäkeläistä.

– Ilman paikkakuntalaisia talkoolaisia ja ammattilaisia konsertin tuottaminen ei olisi mahdollista. Mielestäni on äärimmäisen hienoa, että pystymme tuottamaan tapahtuman täysin paikkakunnan omin voimin, Jämsä iloitsee.

Konsertin tuotannosta Jämsä vastaa yhdessä Pieksämäen kaupungin kulttuuritoimen kanssa.

– Olen erityisen ylpeä siitä, että Pieksämäellä uskalletaan yhdessä tarttua tämänkaltaisiin suuriin haasteisiin.

Robinin ikärajaton suurkonsertti Pieksämäen Veturitorilla perjantaina 15. Huhtikuuta klo 19. Ovet avautuvat klo 18. Liput 29,50 euroa Ticketmastereista kautta maan.

Konsertin pääyhteistyökumppanina on Pieksämäen lehti.

[sam id=4 codes=’false’]

Jätä kommentti