Navitaksen hyvinvointipäivänä vilskettä

Spread the love

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Pääsiäisen alla Kellokeskiviikkona Navitaksen hyvinvointipäivä veti väkeä jo aamusta pitäen. Tavoitteena olikin, että kaupunkilaisille Navitas-kiinteistö ja sen palvelut tulisivat tutuiksi. Hyvinvointia elintarvikkeista-hanke, Navitas, Sodexo ja Terveystalo yhteistuumin järjestivät päivän, jossa oli kokemista, näkemistä, monipuolista ohjelmaa, hyvinvointipisteiden tietotarjontaa mm. terveellisestä ravinnosta, kivunhallinnasta ja painonhallinnasta – saman katon alla.

Oma lukunsa oli lähituotetorin tarjonta – monenmoisia herkkuja ja kädentaitajien tuotteita. Maa- ja kotitalousnaiset olivat kertomassa, kuinka tehdään hyvää kotiruokaa. Tuoterepertuaari tuotiin nyt lähelle ihmistä. Ja myös kiertotalouden ja resurssiviisauden asioista tiedotettiin – ihmisiä heräteltiin kiertotalouden mahdollisuuksiin. Käytännön pienillä teoilla on suuri mahdollisuus.

Jos hyvinvointipäivä käynnistettiin aamupuurolla ja joogalla, ei päivän aikana unohdettu myöskään viihteellistä puolta. Päivän lopuksi oli mahdollisuus kokeilla toisenlaista taukojumppaa eli lavista. Ja ihanaa, että päivän annissa olivat mukana myös keväiset leikkokukat.

Teksti ja kuvat: Vesa Moilanen

[sam id=4 codes=’false’]

Jätä kommentti