Konsertti Lauantain toivottujen hengessä

Spread the love

Tenori Jyrki Anttila, basso Jaakko Ryhänen ja pianisti Seppo Hovi ovat Suomen eturivin esiintyjiä, jotka ovat täyttäneet saleja yhteisillä konserteillaan jo muutaman vuoden ajan.

Lauantain toivotut on konsertti, johon on koottu operetti- ja viihdemusiikin tunnetuimpia melodioita, kuten Volga-laulu, Ystävän laulu ja Lauluni aiheet. Seppo Hovi on sovittanut Jyrki Anttilalle ja Jaakko Ryhäselle myös yhteislauluja, kuten Ilta Volgalla, Ajomies ja Some Enchanted Evening. Nämä yhteisnumerot ovat herättäneet suurta kiitosta ympäri Suomen. Myös Seppo Hovin humoristiset ja asiantuntevat juonnot ovat itsessään yksi konsertin kohokohdista.

– Kaikki konserttimme ovat päättyneet seisoviin aplodeihin, Jyrki Anttila hehkuttaa.

Lauantain toivotut-konsertti on Warkaus-salissa sunnuntaina 28.2. klo 15.

Jätä kommentti