Saapasjalkakissa seikkailee Varkaudessa jäällä

Spread the love
Vauhdikasta menoa näytösharjoituksessa
Vauhdikasta menoa näytösharjoituksessa

Varkauden Tarmon taitoluistoluistelijat tuo rakastetun seikkailutarinan ”Saapasjalkakissa Meksikossa” jäälle Varkaudessa ensi lauantaina 20. helmikuuta. Näytökset ovat Varkauden jäähallissa kello 15 ja kello 17.30.

Jääteoksella Tarmon taitoluistelijat juhlistaa 20-vuotista taivaltaan. Näyttävä, eteläamerikkalaiseen värikylläiseen ja tunteikkaaseen elämänmenoon sijoittuva jääshow on ollut iso voimanponnistus. Jäällä nähdään noin 70 luistelijaa aina pienistä luistelukoululaisista kilpaileviin nuoriin taitoluistelijoihin.

Näytöksen ohjauksesta ja koreografiasta vastaa taitoluisteluvalmentaja Tarja Kunnas-Saastamoinen. Saapasjalkakissaa teoksessa näyttelee Elvi Väliaho ja Tyyris Tylleröä Elli Väliaho. Samoissa rooleissa lapsena nähdään Piitu Ursin ja Taija Huovinen. Kiti Pehmotassua esittää Venla Kettunen.

Tarinaa kuljettavat ääninäyttelijöinä Tommi Taskinen ja Tarja Kunnas-Saastamoinen.

Näytös kestää noin tunnin.

Jätä kommentti