Kulttuuritapahtuma vetää väkeä Päiviönsaarelle

Spread the love

Hupsista. Kun klovnit Pohtimo ja Pionella astuivat areenalle, niin siitä alkoi hauskuus – perjantaiaamuna kymmeneltä Ruukin Helmi-kulttuuritapahtumassa. Samanaikaisesti Ravintola Kaks Ruusun toisessa kerroksessa käynnistyi lähituotetori, jonka väki oitis kansoitti.

Kierrätysneuvontaa ja jätteistä energiaa, luontokoulua, keppihevosia, koristeita pääsiäiseksi, komea ”viherseinä” salaateista ja konjakkigraavattua kylmäsavulohta – siinä muutamia esimerkkejä lähituotetorilta.

Waltterinpuistossa oli jo komea lumiukkorivistö valmiina ja soolonjäänveiston SM-kisan kilpailijat täydessä veistotouhussa. Ilahduttavaa, että väkeä oli seuraamassa jäänveiston edistymistä.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Teksti ja kuvat: Vesa Moilanen

Jätä kommentti