Yli 100 Ajovarman palvelupistettä palvelee ajokorttiasioissa – aika kannattaa varata etukäteen

Spread the love

Tieliikenteen henkilölupien, kuten ajokorttien, myöntäminen siirtyi poliisilta Trafille 1.1.2016. Asiakkaita lupa-asioissa palvelee yli 100 Ajovarman palvelupistettä.  Ruuhkat voi välttää varaamalla ajan etukäteen Ajovarman nettisivuilta.

Ajovarma ottaa vastaan ajokortti- ja muut hakemukset, luovuttaa tarvittavat luvat ja neuvoo ajokorttiasioihin liittyvissä kysymyksissä.

Tähän mennessä tieliikenteen henkilölupia on myönnetty yli 7 000.

– Yhteistyö Ajovarman kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin. Lupamäärät ovat nyt alkuvuodesta suuret ja suurimmissa kaupungeissa  on syntynyt ruuhkaa Ajovarman lupapalveluihin. Asiakkaiden kannattaakin hyödyntää Ajovarman sähköistä ajanvarausta, jotta säästyy jonoilta , muistuttaa osastopäällikkö Kimmo Pylväs.

Asiointiin voi varata ajan etukäteen Ajovarman nettisivuilta www.ajovarma.fi ja samalta sivulta löytyy tiedot kaikista palvelupisteistä paikkakunnittain.

Jätä kommentti