Tatu ja Patu pihalla

Spread the love

Tatu ja PatuTatu ja Patu vierailevat Keski-Savossa, tarkemmin sanottuna Kulttuurikeskus Poleenissa Pieksämäellä keskiviikkona 27.1. klo 18. Kyseessä on Linnateatterin vierailuesitys ”Tatu ja Patu pihalla”- outo esitys siitä, mitä kaikkea kivaa pihalla voi tehdä.

Outolan Pihatieteellinen instituutti tiedottaa: nyt kaikki pihalle leikkimään! Pihaleikkien virallisten mallien asiantuntijat, Tatu ja Patu, kiertävät ympäri Suomea valistamassa kaikkia ulkona leikkimisen ihanuudesta.

Osaatko kiivetä puuhun oikein? Tunnetko hiekkakakun ja kuraveden väliset fysiikan lait? Piirrätkö pihapelit maahan riittävällä vakavuudella, osaatko rakentaa majan tai punoa kukkaseppeleen?

Se on nimittäin – niiiiin söpöä!

Nyt kaikki kävyt ja risut mukaan sekä lumiukkoa rakentamaan Outolan poikien mukana. Linnateatterin musiikilla ja takuuvarmoilla outouksilla lastattu esitys lähtee liikkeelle ja saapuu kaikkialle, missä piha leikkijäänsä odottaa. Ja koska varusteet ne leikkijän tekevät, on Tatun ja Patun erityisen ihailun kohteena leikkimisen todellisen ammattilaisen nerokas asustekokonaisuus – kurapuku. Kunhan sen vain saa ensin päälle…

Aino Havukaisen ja Sami Toivosen luomat, kummallisesti käyttäytyvät veljekset riemastuttavat taas teatterin lavalla. Esitys kestää n. 40 minuuttia, sopii katsottavaksi kurahousuikäisistä ylöspäin ja voi aiheuttaa pakonomaisen tarpeen mennä sotkemaan itsensä mutaan, hiekkaan, veteen ja lumeen. Eli olemaan täysin pihalla!

Jätä kommentti