Taiteilijatapaaminen Varkauden taidemuseossa

Spread the love
Kuva: Vesa Moilanen
Juha Lahtinen ja Tuomo Kukkonen. Kuva: Vesa Moilanen.

Torstaina 14.1. klo 17 alkaen kannattaa piipahtaa Varkauden taidemuseon taiteilijatapaamisessa, jossa paikalla ovat taiteilijat Tuomo Kukkonen ja Juha Lahtinen.

Taidemuseon näyttely on rakennettu sulkavalaisen kuvataiteilija Tuomo Kukkosen akryylimaalauksista ja pieksämäkeläisen kuvanveistäjä, taidemaalari Juha Lahtisen puuveistoksista. Näyttelykokonaisuus on harmoninen. Tuomo Kukkosen teosten keskeisenä sisältönä ovat abstraktit maisemat, värit ja tunnetilat. Juha Lahtisen veistosten aiheet löytyvät luonnosta ja taiteilijan omasta elämästä.

Taiteilijatapaamisessa on ainutlaatuinen tilaisuus päästä tapaamaan taiteilijat henkilökohtaisesti. Tuomo Kukkonen ja Juha Lahtinen keskustelevat taiteestaan, kertovat teostensa synnystä ja vastaavat yleisön kysymyksiin.

Maalauksia ja Veistoksia-näyttely on avoinna 24.1.2016 saakka. Taiteilijatapaamiseen ja näyttelyyn on vapaa pääsy.

Jätä kommentti