Varkauden elokuvaohjelmisto 1. – 7.1.2016

Spread the love

Maxim 1

NUOTIN VIERESTÄ on Lauri Nurksen ohjaama draamakomedia hauskanpidosta, heittäytymisestä, häpeästä ja sen hyväksymisestä, ja siitä että elämässä harvoin kaikki menee niin kuin on suunnitellut.

Elokuvassa insinööri-Arto kuulee kauhukseen, että hänen äitinsä Leena aikoo osallistua Kotkassa järjestettäviin karaoken SM-kisoihin. Pyynnöstä Arto lupautuu kuskaamaan Leenan kisoihin taka-ajatuksenaan matkan aikana ylipuhua tai vaikka huijata tämä muuttamaan mieltään osallistumisesta. Samalla pidättyväinen Arto haluaa estää äitiään häpäisemästä itsensä julkisesti.

Karaokekisoissa Arto kuitenkin ymmärtää, kuinka tärkeää esiintyminen äidille on. Lisäksi tuomaristossa istuva viehättävä laulajatar kiinnittää Arton huomion. Arto tekeekin Otaniemen koulimilla aivoillaan sotasuunnitelman äitinsä kisakunnon kohentamiseksi ja kisassa pitämiseksi mahdollisimman pitkään…

Elokuvan pääosissa Riku Nieminen, Leena Uotila, Essi Hellén, Pihla Viitala, Juha Muje ja Antti Luusuaniemi.

NUOTIN VIERESTÄ
Maxim 1
Suomen ensi-ilta!
Pe – la klo 16.30
Su klo 16.00
Ma klo 16.30
Ti klo 18.00
Ke klo 16.30
To klo 19.15
K7 Esitys 1h 37 min
(Levitys: Nordisk Film)

Entä jos maapallon elämän ikiajoiksi muuttanut asteroidi ei olisikaan osunut tänne eivätkä dinosaurukset olisi kuolleet? Hauska ja sydämellinen animaatio KUNNON DINOSAURUS näyttää, miten dinosaurukset kehittyivät älykkäiksi ja hillityiksi olennoiksi, kun taas ihmiset jäivät vähän villeiksi. Elokuva seuraa nuorta Arlo-nimistä dinosaurusta, joka joutuu huikeaan seikkailuun ihmisystävänsä Spotin kanssa. Heidän epätavallinen ystävyytensä tuo kaksi maailmaa yhteen ja näyttää, että sankarit voivat olla minkä muotoisia ja kokoisia tahansa.

KUNNON DINOSAURUS 3D
Maxim 1
Suomen ensi-ilta keskiviikkona 6.1.!
3D-esitykset, suomeksi puhuttu (Maxim 1):
Ke klo 14.15
To klo 17.00
K7/täysi-ikäisen seur. K4 Esitys 1h 40 (Levitys: Walt Disney Studios)
MAXIM 1/2/3

Näe ensimmäistä kertaa valkokankaalla Charles Schulzin sarjakuvan rakastetut hahmot Jaska Jokunen, Ressu, Tellu, Piparminttu-Pipsa ja monet muut vekkulit kaverit sympaattisessa koko perheen animaatiossa TENAVAT! Suomenkielisissä äänirooleissa mm. Onni Sannholm, Waltteri Helisalo, Ofelia Hanttu, Iia Lehto, Samuel Motsakov, Otso Oras, Ella Vesala, Taika Rajapuro, Ranja Omaheimo, Aava Kankkunen, Sampo Kovalainen, Teo Milonoff, Hanna Koskinen ja Sanni Lemmetyinen.

Originaaliversion ääninä mm.: Noah Schnapp, Rebecca Bloom, Hadley Belle Miller, Venus Schultheis, Kristin Chenoweth, Anastasia Bredikhina ja Bill Melendez. Elokuvan on ohjannut Steve Martino.

TENAVAT 3D ja 2D
Maxim 1/2/3
2. viikko!

3D-esitykset, suomeksi puhuttu (Maxim 1):
Pe – la klo 14.30
Su klo 14.00
Ma klo 14.30
Ti klo 16.00

2D-esitykset, suomeksi puhuttu (Maxim 3):
Pe klo 15.15
La klo 13.15
Su klo 13.00
Ma klo 15.15
Ti klo 17.00
Ke klo 13.15

2D-esitykset, originaaliäänet (Maxim 2):
La klo 16.45
Ma ja To klo 18.00
Sallittu Esitys 1h 28 min
(Levitys: SF Film Finland)
MAXIM 1/3

Lucasfilm ja ohjaaja J.J. Abrams ovat yhdistäneet voimansa ja vievät katsojat takaisin kaukaiseen galaxiin, kun STAR WARS: THE FORCE AWAKENS saapuu valkokankaalle. Mukana ovat alkuperäiset tähdet Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew ja Kenny Baker sekä uusina John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson ja Max von Sydow.

STAR WARS: THE FORCE AWAKENS 3D ja 2D

Maxim 1/3
3. viikko!

3D-esitykset (Maxim 1):
Pe – la klo 18.45
Su klo 18.15
Ma ja ke klo 18.45

2D-esitykset (Maxim 3):
Pe klo 17.30
La klo 17.45
Su klo 17.30
Ti klo 19.15
Ke klo 17.45
To klo 18.15
-K12- Esitys 2h 16 min
(Levitys: Walt Disney Studios)

Maxim 2

Odotettu, uusi Bond-seikkailu on täällä – ja se kantaa nimeä 007 SPECTRE!

Arvoituksellinen viesti menneisyydestä saa James Bondin lähtemään yksin Mexico Cityyn ja sieltä Roomaan, missä hän tapaa pahamaineisen rikollisen kauniin ja kielletyn lesken, Lucia Sciarran. Bond soluttautuu salaiseen kokoukseen ja paljastaa SPECTRE:nä tunnetun uhkaavan järjestön olemassaolon.

Sillä välin Lontoossa Max Denbigh Kansallisen turvallisuuden keskuksen uusi johtaja, kyseenalaistaa Bondin toimet ja myös M:n johtaman MI6:n merkityksen. Bond värvää salaa Moneypennyn ja Q:n avukseen etsimään käsiinsä Madeleine Swannin, vanhan vihollisensa Mr Whiten tyttären, joka voi ehkä auttaa SPECTRE:n verkoston selvittämisessä. Koska Madeleine on salamurhaajan tytär, hän ymmärtää Bondia paremmin kuin kukaan muu pystyisi. Uskaltautuessaan kohti SPECTRE:n ydintä Bondille selviää kylmäävä yhteys itsensä ja etsimänsä vihollisen välillä.

Sam Mendesin ohjaaman elokuvan pääosissa Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Christoph Waltz, Dave Bautista, Monica Bellucci, Andrew Scott ja Léa Seydoux.

007 SPECTRE
Maxim 2
Yleisön pyynnöstä vielä nämä esitykset!
La klo 19.00
Su klo 13.30
Ke klo 18.00
-K12- Esitys 2h 29
(Levitys: SF Film Finland)

Sean Andersin ja John Morrisin ohjaamassa komediassa DADDY’S HOME mediapomo haluaa olla hyvä isäpuoli vaimonsa kahdelle lapselle. Ongelmat kuitenkin alkavat, kun lasten biologinen, testosteronia uhkuva isä ilmestyy kuvioihin ja miehet ryhtyvät kilpailemaan lasten huomiosta.

Elokuvan pääosissa nähdään Mark Wahlberg, Will Ferrell, Linda Cardellini sekä Thomas Haden Church.

DADDY’S HOME
Maxim 2
Suomen ensi-ilta!
Pe klo 17.45
La klo 14.00
Su klo 18.45
Ma klo 15.45
Ke klo 15.30
K7 Esitys 1h 36
(Levitys: Finnkino)

Supersuositiun Uusi Sherlock-tv-sarjan seuraava osa SHERLOCK: THE ABOMINABLE BRIDE saadaan Suomen valkokankaille heti vuoden 2016 ensipäivinä. Emmy-palkitut Benedict Cumberbatch ja Martin Freeman nähdään elokuvasaleissa ylistetyissä rooleissaan Sherlock Holmesina ja tohtori Watsonina. Mystiset tapahtumat sijoittuvat vuoden 1895 viktoriaaniseen Lontooseen.

Elokuvateattereissa esitettävässä erikoistapahtumassa on täyspitkän jakson lisäksi 20 minuuttia ainutlaatuista lisämateriaalia. Lisämateriaalissa sarjan tuottaja ja käsikirjoittaja Steven Moffat esittelee lähemmin 221B Baker Streetin asuntoa, ja sarjan pääosanesittäjät vievät katsojat sarjan kulissien taa.

SHERLOCK: THE ABOMINABLE BRIDE
Maxim 2
Suomen ensi-ilta!
Su klo 16.30
Ti klo 19.00
K16 Esitys 1h 50 min
(Levitys: Kuusan Kino)
MAXIM 2/3

Ohjaaja David O. Russelin uusin elokuva JOY on villi tarina perheestä neljässä sukupolvessa sekä tytöstä, josta kasvaa vaikutusvaltainen matriarkka hänen perustaessaan yritysdynastian. Petos, kavallus, viattomuuden menetys ja rakkauden arvet verhoavat tätä äärimmäisen tunnepitoista ja inhimillistä tragikomediaa perheensä ja yrityksensä todellisesta johtajasta, joka saa vastaansa liike-elämän anteeksiantamattoman maailman. Liittolaisista tulee vastustajia ja vastustajista tulee liittolaisia, niin perheen sisällä kuin ulkopuolellakin, mutta Joyn vahva kunnianhimo ja mielikuvitus kantavat hänet ongelmien läpi.

Jennifer Lawrence tähdittää elokuvaa yhdessä Robert De Niron, Bradley Cooperin, Edgar Ramirezin, Isabella Rossellinin, Diane Laddin ja Virginia Madsenin kanssa. Kuten David O. Russellin edellisetkin elokuvat (mm. American Hustle ja Unelmien pelikenttä), JOY leikittelee tyylilajeilla kertoen tarinan perheestä, uskollisuudesta ja rakkaudesta.

JOY
Maxim 2/3
Suomen ensi-ilta!
Pe klo 15.00 (Maxim 2)
La klo 15.15 (Maxim 3)
Su klo 15.00 (Maxim 3)
Ma klo 17.15 (Maxim 3)
Ti klo 16.30 (Maxim 2)
Ke klo 15.15 (Maxim 3)
Sallittu Esitys 2h 5 min
(Levitys: SF Film Finland)

Jätä kommentti