Kuopiosta kiitosta Varkauteen

Spread the love
Oppisopimustoiminta
Kuvassa (vas.) kiinteistönhoitajaksi valmistunut Henri Holopainen ja Varkauden Urheiluseurat ry:n edustajina Anne Koivistoinen ja Hannu Kiminkinen. (Kuva: Timo Katajisto, Oppisopimuskeskus.)

Keskiviikkona 16.12.2015 Kuopiossa Savon Oppisopimuskeskuksen juhlassa Varkauden Urheiluseurat ry palkittiin ansiokkaasta oppisopimustoiminnasta.

Vuosien saatossa tämän toiminnan ansiosta on n. 30 pitkäaikaistyöttömänä ollutta henkilöä saanut ammatin. Joulukuun 16. päivä kolmen vuoden kestoisen oppisopimuksen turvin kiinteistönhoitajan ammatin sai kolme kiinteistönhoitajaa. Näköpiirissä tällä hetkellä on se, että he tulevat tämän myötä edelleen työllistymään. Valtaosa meiltä ammattiin valmistuneista on saanut vakinaisen työpaikan ympäröivästä yhteiskunnasta.

Perusteluja: Savon Oppisopimuskeskuksen kiittää myönnetyllä tunnustuksella Varkauden Urheiluseurat ry:tä oppisopimusmyönteisestä suhtautumisesta ja monialaisesta oppisopimuskouluttajana toimimisesta. Opiskelijoita on valmistunut useista eri perus-,  ammatti- ja erikoisammattitukinnoista. Lisäksi henkilöstölle on mahdollistettu oman asiansa lisäkoulutusta.

Jätä kommentti