VARKAUDEN ELOKUVAOHJELMISTO 18. – 23.12.2015:

Spread the love

Maxim 1

Soittakaa Juranoid!

Valkokangas tärisee, kun Herra Hevisaurus, Milli Pilli, Muffi Puffi, Komppi Momppi ja Riffi Raffi tömistävät esiin uudessa HEVISAURUS-ELOKUVASSA!

Toni-poika kuulee metsästä outoa ääntä ja saa kuvattua kameralla merkillisen jalanjäljen maastossa. Toni houkuttelee ystävänsä Suvin mukaansa tutkimaan mitä ihmettä oikein on tekeillä. Nokkelina tyyppeinä lapset päätyvät pian hassujen, vihreiden, muinaisia dinosauruksia muistuttavien olentojen jäljille. Lapset huomaavat, että eivät olekaan ainoat, jotka ovat kiinnostuneita näistä railakasta rockmusiikkia ja ruokaa rakastavista Hevisauruksiksi itseään kutsuvista otuksista. Pian lapset päätyvätkin tilanteeseen, jossa heidän on ryhdyttävä pelastamaan Hevisaurukset ahneen liikemiehen, Maximin, kynsistä… hurja seikkailu voi alkaa!

Hevisaurus-elokuva perustuu Hevisaurus-brändiin ja tunnettuihin dinosaurushahmoihin, jotka soittavat suosittua ja mieleenpainuvaa musiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Hevisaurus on osittain animoitu live action -elokuva, jossa dinosaurushahmojen ilmeet animoidaan eläviksi. Elokuvan on ohjannut Pekka Karjalainen ja pääosissa nähdään Hevisaurusten lisäksi Milo Snellman, Salli Siivonen, Kari Hietalahti, Taneli Mäkelä, Eija Vilpas, Timo Kahilainen, Jan Nyqvist, Heikki Hela, Kaisa Mattila, Toni Wahlström ja Sanna Stellan.

HEVISAURUS-ELOKUVA
Maxim 1
4. viikko – kiirehdi!
La – su klo 17.00
Ti – ke klo 16.45
Sallittu Esitys 1h 25 min
(Levitys: Nordisk Film)
MAXIM 1 & 3

Lucasfilm ja ohjaaja J.J. Abrams ovat yhdistäneet voimansa ja vievät katsojat takaisin kaukaiseen galaxiin, kun STAR WARS: THE FORCE AWAKENS saapuu valkokankaalle. Mukana ovat alkuperäiset tähdet Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew ja Kenny Baker sekä uusina John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson ja Max von Sydow.

STAR WARS: THE FORCE AWAKENS 3D ja 2D
Maxim 1 / 3
Ensi-iltaviikko!
3D-esitykset (Maxim 1):
Pe – ke joka ilta klo 19.00
2D-esitykset (Maxim 3):
Pe – ke joka ilta klo 18.00
-K12- Esitys 2h 16 min
(Levitys: Walt Disney Studios)

Maxim 2

Odotettu, uusi Bond-seikkailu on täällä – ja se kantaa nimeä 007 SPECTRE!

Arvoituksellinen viesti menneisyydestä saa James Bondin lähtemään yksin Mexico Cityyn ja sieltä Roomaan, missä hän tapaa pahamaineisen rikollisen kauniin ja kielletyn lesken, Lucia Sciarran. Bond soluttautuu salaiseen kokoukseen ja paljastaa SPECTRE:nä tunnetun uhkaavan järjestön olemassaolon.

Sillä välin Lontoossa Max Denbigh Kansallisen turvallisuuden keskuksen uusi johtaja, kyseenalaistaa Bondin toimet ja myös M:n johtaman MI6:n merkityksen. Bond värvää salaa Moneypennyn ja Q:n avukseen etsimään käsiinsä Madeleine Swannin, vanhan vihollisensa Mr Whiten tyttären, joka voi ehkä auttaa SPECTRE:n verkoston selvittämisessä. Koska Madeleine on salamurhaajan tytär, hän ymmärtää Bondia paremmin kuin kukaan muu pystyisi. Uskaltautuessaan kohti SPECTRE:n ydintä Bondille selviää kylmäävä yhteys itsensä ja etsimänsä vihollisen välillä.

Sam Mendesin ohjaaman elokuvan pääosissa Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Christoph Waltz, Dave Bautista, Monica Bellucci, Andrew Scott ja Léa Seydoux.

007 SPECTRE
Maxim 2
8. viikko – kiirehdi!
Pe klo 18.30
La – su klo 18.15
Ma – ke klo 18.30
-K12- Esitys 2h 29 min
(Levitys: SF Film)

Maximin lipunmyynti avataan pe klo 17.00, La – su klo 16.30,

Ma klo 17.00, Ti klo 16.00, Ke klo 15.00, To jouluaattona suljettu

Jätä kommentti