Joulupuu-keräyksellä iso määrä lahjoja

Spread the love

”Onpa ihanaa, että autatte paikallisia!”

”Tulee niin hyvä mieli, kun osallistuu tällaiseen.”

”Teette arvokasta työtä!”

Joulupuu-keräys otettiin Varkaudessa jälleen lämpimästi vastaan. Kaikki yhteistyökumppanit, K-market Herttu, K-market Pirkka, Citymarket, Prisma, Pääkirjasto ja Osuuspankki, pystyttivät epäröimättä joulukuusen pakettikorteille, ja mainostoimisto Luode suunnitteli upean julisteen keräykselle. Warkauden Nuorkauppakamarin jäsenet tulivat innolla ja herskyvällä joulumielellä mukaan tapahtuman suunnitteluun ja talkoisiin. Lisäksi varkautelaiset osoittivat jälleen sydämellisyytensä: lahjoja kertyi lähes 700 kappaletta, jonka lisäksi niin yritykset kuin yksityisetkin henkilöt lahjoittivat mahtavan summan rahaa lahjojenostoa varten.

Edellämainittujen osallistujien ansiosta Varkauden perhetyö, perhepalvelut sekä seurakunta saavat helpotettua monen varkautelaislapsiperheen joulunodotusta ja ilahdutettua monen lapsen aattoiltaa. Lahjan arvo ei itsessään ole tärkeä, vaan sen takaa löytyvä lämpö, muistaminen, vilpitön halu ilahduttaa.

Vuoden 2015 keräys on lähestulkoon pulkassa, ja tässä vaiheessa on hyvä kiittää kaikkia keräykseen osallistuneita.  Kiitos!

Jätä kommentti