Lämmintä joulumieltä Joulupuu-keräyksellä

Spread the love

joulupuuWarkauden Nuorkauppakamari luo jälleen hyvää mieltä ja jouluista tunnelmaa Joulupuu-keräyksen avulla. Tänäkin vuonna Joulupuu-keräykseen osallistuvat auttavat Joulupukkia jakamaan lahjoja Varkauden alueen lapsiperheille, joiden osoite on pukilta päässyt hukkumaan. Nuorkauppakamarit eri puolella Suomea järjestävät vastaavanlaisia keräyksiä oman alueensa lapsille.

Auttaminen on helppoa – tarvitsee vain käydä hakemassa Joulupuu-keräyspaikalta pakettikortti, johon on merkattu lahjaa tarvitsevan lapsen ikä ja sukupuoli. Voit hankkia hänelle uuden lahjan, tai tehdä sellaisen itse. Sitten lahja ja pakettikortti pitää vain tuoda takaisin keräyspisteelle. Keräyspisteeltä Nuorkauppakamarin tontut jakavat ne eteenpäin kaupungin perhetyölle, perhekotiin ja seurakunnalle, josta ne päätyvät oikeisiin osoitteisiin.

Joulupuu-keräyksen keräyspaikat ovat tuttuun tapaan K-market Herttu, K-market Pirkka, Varkauden Pääkirjasto, Osuuspankki, Citymarket ja Prisma. Keräys toteutetaan 1.-8.12.2015. Lisäksi nuorkauppakamarilaiset päivystävät Prismassa ja Citymarketissa 4., 5. ja 7.12.

Keräykseen voi osallistua myös lahjoituksella. Lahjoituksilla nuorkauppakamarilaiset varmistavat, että kukaan ei varmasti jää ilman lahjaa.

Jätä kommentti