Loikkaselle kahvakuulaurheilun maailmanmestaruus!

Spread the love

taulukkoSanna-Maija Loikkanen on voittanut kahvakuulaurheilun maailmanmestaruuden tempauksessa, 40-44-vuotiaiden veteraanien, +68kg sarjassa! (Ohessa taulukko kyseisen ikäryhmän tuloksista, jonka voit klikata suuremmaksi.)

Loikkanen kommentoi tuoreeltaan voittoaan: ”Onhan tämä hieno juttu ja saavutus, kun kuukausien kova työ ja keskittyminen tuottaa tulosta. Kesäkuun +35-v suomenmestaruuden jälkeen oli selvää, että lähden tavoittelemaan maailmanmestaruutta Dubliniin ja voitto tuntuu entistä makeammalta, kun paransin omaa edellistä ennästystäni 9 toistolla ja voitin toiseksi tulleen 24:llä toistolla, joten en voi olla kuin tyytyväinen.”

Kilpailut pidettiin Irlannin Dublinissa 25.-29.11. Suomesta lähti kisoihin suurilukuisin joukkue lajin historiasta, 27 nostajaa ja joukkueenjohtaja.

2 kommenttia artikkeliin ”Loikkaselle kahvakuulaurheilun maailmanmestaruus!”

Jätä kommentti