Maximissa Uusi Sherlock ja upea teatteritaltiointi Talvinen tarina

Spread the love

Varkauden Maximin event-tarjonta laajenee entisestään, kun valkokankaalle saadaan tammikuussa odotettu ja toivottu huippunäytelmän tallenne: The Kenneth Branagh Theatre Companyn teatterisovitus William Shakespearen teoksesta ”Talvinen tarina”.

Tammikuussa Maximissa nähdään myös supersuositun Uusi Sherlock- tv-sarjan uutuusjakso ”The Abominable Bride”. Fanien odottaman jakson lisäksi elokuvateatterissa päästään kurkistamaan sarjan kiehtoviin kulisseihin lisämateriaalin kautta.

Sherlock 1Uusi Sherlock-sarjan seuraava osa The Abominable Bride saadaan Suomen valkokankaille heti vuoden 2016 ensipäivinä. Emmy-palkitut Benedict Cumberbatch ja Martin Freeman nähdään elokuvasaleissa ylistetyissä rooleissaan Sherlock Holmesina ja tohtori Watsonina. Mystiset tapahtumat sijoittuvat vuoden 1895 viktoriaaniseen Lontooseen.

Elokuvateattereissa esitettävässä erikoistapahtumassa on täyspitkän jakson lisäksi 20 minuuttia ainutlaatuista lisämateriaalia. Lisämateriaalissa sarjan tuottaja ja käsikirjoittaja Steven Moffat esittelee lähemmin 221 B Baker Streetin asuntoa, ja sarjan pääosanesittäjät vievät katsojat sarjan kulissien taa.

Uusi Sherlock: The Abominable Bride esitetään myös Varkauden Maximissa, jossa rikoksien maailmasta pääsee nauttimaan kahdessa eri näytöksessä. Esitykset Maximissa ovat sunnuntaina 3.1. klo 16.30 ja tiistaina 5.1. klo 19.00. Liput tulevat myyntiin torstaina 19.11. klo 14.00. Suomenkielinen tekstitys.

Uusi Sherlock: The Abominable Briden Suomessa levittää Kuusan Kino.

The Kenneth Branagh Theatre Companyn Talvinen tarina Maximissa

Talvinen tarina suomeksi 1Maximin event-tarjonta laajenee nyt myös toivottuihin teatteritaltiointeihin, kun tammikuussa valkokankaalla nähdään The Kenneth Branagh Theatre Companyn teatterisovitus William Shakespearen teoksesta Talvinen tarina. Esitys on tallenne Lontoon Garrick Theatren näytöksestä.

Kuningas Leontesilla näyttää olevan kaikki: valta, rikkaus, rakastava perhe ja ystävät. Mutta seksuaalinen mustasukkaisuus saa liikkeelle tapahtumaketjun traagisin seurauksin.

Tämän ajattoman tragikomedian pakkomielteestä ja lunastuksesta ovat tuoreesti päivittäneet sen ohjanneet Rob Ashford ja Kenneth Branagh.

Näytelmän pääosissa ovat huippunäyttelijät Judi Dench (Paulina), Tom Bateman (Florizel), Jessie Buckley (Perdita), Hadley Fraser (Polixenes), Miranda Raison (Hermione) ja itse Kenneth Branagh (Kuningas Leontes).

Esitykset Maximissa ovat tiistaina 12.1. klo 18.00 sekä torstaina 14. 1. klo 13.00. Näytöksen kesto 3h 30 min (sis. väliajan). Liput tulevat myyntiin torstaina 19.11. klo 14.00. Talvinen tarina on englanninkielinen ja se on tekstitetty suomeksi.

Talvisen tarinan levittää Suomessa Storyhill Oy.

Jätä kommentti