Perhesunnuntaina ”Uskomaton unimaa” -työpaja museossa

Spread the love
Taidemuseossa voi tutustua Juha Lahtisen (kuvassa vas.) puuveistoksiin ja Tuomo Kukkosen maalauksiin. (Kuva: Vesa Moilanen)
Taidemuseossa voi tutustua Juha Lahtisen (kuvassa vas.) puuveistoksiin ja Tuomo Kukkosen maalauksiin. (Kuva: Vesa Moilanen)

Perhesunnuntait ovat yksi Varkauden museoiden ja Lastenkulttuurikeskus Verson yhteisistä toimintamuodoista ympäri vuoden. Perhesunnuntai on museolla toteutettava työpajapäivä, joka on avoin kaikille lapsiperheille. Työpajan sisältö nivoutuu kulloinkin esillä olevaan vaihtuvaan taidenäyttelyyn, johon on mahdollisuus tutustua työpajan yhteydessä.

Sunnuntaina 22.11.2015 klo 10.00 – 16.00 tutustutaan Tuomo Kukkosen unenomaisiin maalauksiin ja Juha Lahtisen eri materiaaleja yhdistäviin veistoksiin Varkauden Taidemuseossa, Wredenkatu 5 A.

Maalataan, piirretään tai rakennellaan eri kierrätys- ja luonnonmateriaaleista oma Uskomaton unimaa, jossa kaikki on mahdollista! Unimaassa voi olla pelkkää väriä, tunnetta ja lehmät voivat lentää! Tuomo Kukkosen Maalauksia- ja Juha Lahtinen Veistoksia-näyttely jatkuu 24.01.2016 saakka. Tutustua voi myös ”Teollisuuden tekijät – Kymmenen tarinaa tehtailta”-näyttelyyn. Varkauden museoihin ja työpajaan on vapaa pääsy.

Jätä kommentti