”Tarinoiden Taulumäki” toi iloa, valoa ja inspiraatiota

Spread the love

Varkauden Teatterissa tapahtuu taas extraa, kun torstaina 12.11. iltaseitsemältä vietetään iltaa Kajaanista tulevan laatuvierailun merkeissä Vladimir Visotskin hengessä.

Nyt ”Tarinoiden Taulumäki”-kaupunkifestari järjestettiin jo 17. kerran. Värivalaistuun kirjastoon asteli väkeä tiuhaan tahtiin jo alkuillasta ja sisääntuloväylän varrella pystyi piipahtamaan nokipannukahveille, jota tarjosivat ympäristöluotsit.

”Iloa, valoa ja inspiraatiota” oli tämän vuoden Tarinoiden Taulumäen teemana. Lähituotetorilta löytyi monenmoista kotiin viemistä, välillä voi vaikka jumpata ohjatusti, vapaaehtoistoimintaa esiteltiin, kasvot saivat uutta ilmettä maalauspisteessä ja aikuisille oli oma värityspiste.

Kirjaston yläkerran näyttelysali täyttyi seisomapaikkoja myöten, kun illan kirjailijavieraana ollut television uutisankkuri, kirjailija Matti Rönkä oli kirjallisuusyhdistys Kirja-Varkaus ry:n puheenjohtaja Harri Koivistoisen haastattelussa. Matti Röngän kuulumisia on luettavissa 19.12. ilmestyvässä Sykkeessä-kaupunkilehdessä.

Oheiset kuvat ovat vain murto-osa kaupunkifestarin sisällöstä. Jäädään toiveikkaina odottelemaan ensi vuoden isänpäivän aattoiltaa.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Teksti ja kuvat: Vesa Moilanen

Jätä kommentti