Varkauden Maximissa vietetään Kauhuyötä 23.10.

Spread the love

Bunny_01Perjantaina 23.10. Varkauden Maximissa vietetään Kauhuyötä. Valkokankaan verestävät kolme tuliterää kauhuelokuvaa; Crimson Peak, Paranormal Activity: The Ghost Dimension sekä Bunny The Killer Thing,

Crimson Peak on ohjaajamestari Guillermo del Toron luoma, äärettömän tyylikäs ja lumoava goottikauhuelokuva. Elokuvan pääosissa nähdään Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Charlie Hunnam ja Tom Hiddleston.

Paranormal Activity: The Ghost Dimension päättää suositun Paranormal Activity-elokuvien sarjan. Tarina saa arvoisensa lopun, sillä aikaisemmin näkymättömissä pysytelleet yliluonnolliset ilmiöt tulevat nyt ensimmäistä kertaa näkyviin.

Viimeisenä Kauhuyön elokuvana nähdään kotimaista tekoa oleva Bunny the Killer Thing. Joonas Makkosen ohjaama hervoton kauhusplatter kertoo joukosta suomalaisia nuoria, jotka matkaavat mökille viettämään kosteaa viikonloppua. Reissulla he tapaavat kolmikon, jolta löytyy auton takakontista salaisuus: Bunny the Killer Thing – olio, joka on puoliksi mies, ja puoliksi jänis. Ja joka jahtaa kaikkea, mikä muistuttaa naisen sukupuolielintä… Elokuva nähdään Varkaudessa ennen virallista ensi-iltaa.

Kauhuyön elokuvat:

klo 19.00 CRIMSON PEAK K16 Kesto 2 h
klo 21.30 PARANORMAL ACTIVITY: THE GHOST DIMENSION K16 Kesto 1 h 35 min
klo 23.30 BUNNY THE KILLER THING K16 Kesto 1 h 30 min

Liput näytöksiin ovat jo myynnissä. Liput Kaikki kolme elokuvaa voi katsoa yhteislipulla. Yhteislippuja vain lippukassalta, yksittäislippuja myös Savon Kinojen verkkokaupasta.

Kaikkien kauhuyössä esitettävien elokuvien ikäraja on 16 vuotta.

Jätä kommentti