Ilmaiset klubi-illat alkavat teatterilla

Spread the love
Teatterinjohtaja Kari Suhosella on useita suosikkikappaleita Tapio Rautavaaralta. Yksi suosikeista on "Päivänsäde ja menninkäinen". (Kuva: Vesa Moilanen,)
Teatterinjohtaja Kari Suhosella on useita suosikkikappaleita Tapio Rautavaaralta. Yksi suosikeista on ”Päivänsäde ja menninkäinen”. (Kuva: Vesa Moilanen,)

Varkauden Teatterin tunnelmallisissa tiloissa pyörähtävät käyntiin yleisölle maksuttomat Klubit keskiviikkona 7.10. iltaseitsemältä Teatteribaarissa. Historian ensimmäinen Klubi rakentuu Tapio Rautavaaran ympärille. Tämän kansallisikonin syntymästä on tullut tänä vuonna kuluneeksi 100 vuotta.

Rautavaara on yksi Suomen pidetyimmistä laulajista. ”Reppu ja reissumies” sekä ”Päivänsäde ja menninkäinen” ovat yhtä kuin Tapio Rautavaara, joka esiintyi vuosina 1945-1970 yhteensä 22 elokuvassa. Rautavaaran työ elokuvanäyttelijänä on jäänyt laulajanuran varjoon, vaikka hänen elokuvansa olivatkin aikanaan suosittuja. Hän oli myös urheilumies – viisinkertainen Suomenmestari, olympiavoittaja ja EM-pronssimitalisti keihäänheitossa sekä mm. Suomenmestari jousiammunnassa.

Lava on vapaa myös yleisölle

Akustiset illat tarjoavat myös yleisölle mahdollisuuden nousta itse lavalle. Halukkaat saavat tulla laulamaan ja musisoimaan Rautavaaran kappaleita. Ja jos tiedät mukavan jutun miehestä, tule jakamaan se muiden kanssa.

Illan isäntänä toimii teatterinjohtaja Kari Suhonen, joka kutsuu koko kansan tunnelmoimaan hyvän musiikin ja mukavan jutustelun merkeissä. Klubi-illan arvioitu kesto on 1,5-2 tuntia.

Jätä kommentti