Yrittäjänpäivää, Takakonttikirppistä, Palvelun Helmeä…

Spread the love

Onneksi sää selkeni ja sateelta vältyttiin. Lauantaina 5.9. vietettiin Yrittäjän päivää ja siitä yhtenä osoituksena paikallinen yrittäjä oli rekrytoinut Salibandyseura Hukka-Pallon B- ja C-tyttöjä auttamaan Varkauden Kotiseutukeskuksen puuaidan maalaamisessa.

Kierrättäminen kannattaa. Seitsemättä kertaa pidettiin Takakonttikirppistä Navitaksen paikoitusalueella, joka oli jo hyvissä ajoin täyttynyt myyjistä. Kameran kanssa kierrellessäni, kävi ilmi, että myyjiä oli tullut mm. Kuopiosta ja Suonenjoelta. Ja heitettiin ideaa, jotta eikös Takakonttikirppistä voisi järjestää myös keväällä – kun kirppiksen tuotto menee hyvään tarkoitukseen. Tämän syksyn kirppiksen myyntipaikoista saatu tuotto menee Varkauden kaupungin perhetyön kautta lapsiperheiden tukemiseksi. Kauppiaita oli paikalla n. 160 eli se tarkoittaa rahassa mitattuna n. 1.600 euron lahjoitusta perhetyölle. Varovaisen arvion mukaan Takakonttikirppispaikalla liikkui yli 6.000 ihmistä ja Päiviönsaaren parkkipaikat olivat täpötäynnä.

Takakonttikirppiksen yhteydessä myös starttasi Palvelun Helmi 2015-kampanja, jonka järjestäjinä toimivat Warkauden Nuorkauppakamari ry ja Navitas Kehitys Oy. Kampanjan tarkoituksena on valita Varkauden paras palveluhenkilö ja talousalueen paras palveluyritys. Palvelun Helmi-palkinto yrityksille on jaettu Warkauden Nuorkauppakamarin toimesta jo vuodesta 1989 lähtien ja Paras Palveluhenkilö-palkinto on jaettu kuusi kertaa.

Omaa suosikkiaan pystyi äänestämään täyttämällä lomakkeen nuorkauppakamarin pisteessä. Lomakeäänestys on mahdollista Varkauden kirjastossa ja Uimahalli Ilopisarassa – internetin kautta ehdotuksia voi antaa marraskuun loppuun saakka osoitteissa www.visitvarkaus.fi ja www.jcwarkaus.fi

Niin – kuka on ilahduttanut sinua hyvällä palvelulla ja missä yrityksessä palvelu pelaa erityisen hyvin? Kiitos ja positiivinen palaute ilahduttajaa aina niin antajaa kuin saajaakin. Palvelu on pienen paikkakunnan tehokas kilpailukeino ja siksi sen korostaminen on tärkeää.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vesa Moilanen

Jätä kommentti