Takakonttikirppis lapsiperheiden hyväksi

Spread the love

TakakonttikirppisJo perinteeksi muodostunut Takakonttikirppis syyskuun alussa pidetään lauantaina 5.9. Navitaksen parkkipaikalla. Järjestäjätahoina ovat tuttuun tapaan Warkauden Nuorkauppakamari ry, Ekotori, Keski-Savon Jätehuolto ja Keski-Savon ympäristötoimi. tapahtuman yhteydessä Ekotori ottaa vastaan veloituksetta pieniä sähkö- ja elektroniikkalaitteita kunnosta riippumatta.

Kierrätys kannattaa ja Takakonttikirppiksen paikkavuokrat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen – tällä kertaa Varkauden kaupungin perhetyön kautta tukea tarvitseville lapsiperheille.

Kun Varkaudessa tällä viikolla vietetään ”Varkaus liikkeelle”-viikkoa, niin esimerkiksi uimahallin ja kaupungintalon parkkipaikat ovat ilmeisen täynnä. Kannattaakin autot jättää vähän kauemmaksi ja samalla saada hyötyliikuntaa teemaviikon mukaisesti. Liikunnalliseen teemaviikkoon liittyen Takakonttikirppiksen yhteydessä on luvassa liikunnallisia tuokioita.

Vesa Moilanen

Jätä kommentti