Uusi yrittäjä opiston kahvilassa

Spread the love
Kaija Tuomalalle yrittäjyys on tuttua jo parinkymmenen vuoden ajalta. Nyt on vuorossa Kahvila Kreeta Soisalo-opistolla.
Kaija Tuomalalle yrittäjyys on tuttua jo parinkymmenen vuoden ajalta. Nyt on vuorossa Kahvila Kreeta Soisalo-opistolla.

Soisalo-opiston käynnistellessä lukuvuottaan, opiston pääsisäänkäynnin vierustalla oleva kahvila on saanut uuden yrittäjän. Kangaslampilainen Kaija Tuomala aloitti kahvilanpyörittämisen 24.8. ja nyt kahvilan nimenä on Kahvila Kreeta.

Tuomala kertoo toimineensa yrittäjänä vuodesta 1994 lähtien. Hän on ollut yrittäjänä mm. Könönpellon Baarissa ja Kippolassa Kangaslammilla. Viime kesänä hänellä oli kesäkahvila Kangaslammilla ja pitopalvelu on edelleen mukana hänen toiminnoissaan.

Vaikka Soisalo-opiston kurssit pääsääntöisesti alkavat syyskuussa, on Kahvila Kreetan yrittäjällä riittänyt puuhaa – kahvila, itse leivotut kahvileivät sekä keitto- ja salaattilounaat, joita saa myös mukaan.

Vesa Moilanen

Jätä kommentti