Vammeltalolla uutta toimintaa Päiviönsaarella

Spread the love

VammeltaloAhlströminkadulla Päiviönsaaressa käynnistyy syyskuussa uusi perhekahvila. Perhekahvilan toimintaa suunnitellaan kävijöiden toiveiden mukaan: mahdollista on esimerkiksi pelailla, puuhastella ja kutsua vieraaksi eri alojen asiantuntijoita. Kahvilassa voi myös nauttia välipalaa pientä maksua vastaan.

Perhekahvila toimii Vammeltalolla, jossa liikkuminen onnistuu vaunuilla ja apuvälineillä. Mukaan toivotaankin erityislasten perheitä, mutta kaikki tekemistä päiviinsä kaipaavat lapset aikuisineen ovat lämpimästi tervetulleita. Joukkoon mahtuu myös ikäihmisiä, joilla on aikaa ja halua olla lapsiperheiden kanssa.

Perhekahvilaa pitävät yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton Varkauden paikallisyhdistys sekä Vammel ry. Kahvila on auki joka toinen keskiviikko 2.9. alkaen klo 9-11.

Vammeltalolle pääsee kätevästi myös linja-autolla. Pysäkki on kadun toisella puolella myös aivan lähellä.

Jätä kommentti