Peltola on ollut vilkkaan toiminnan keskuksena

Spread the love

Peltola kirkonmutkan läheisyydessä on kesän aikana ollut todella elossa. Tilapäisesti käyttöön otettuna, adoptoituna, talossa on kesän aikana on erittäin vilkasta toimintaa. Niin – rakennuksethan eivät ole olemassa pysyäkseen tyhjänä, vaan elääkseen ja toimiakseen.

Peltolan ”kesäelämää” riittää elokuun loppuun saakka. Pop up-taidenäyttelyjen sarjan päättää nyt esillä oleva näyttely, jossa on esillä Anne Pelkosen maalauksia ja veistoksia. Ja Wanuvarock-illan aikana lauantaina 29.8. Peltola on avoinna iltakymmeneen saakka.

Varkauden teollisuuden 200-vuotisjuhlavuoden merkeissä Peltolan eloon herättäminen on ollut merkittävää, matalan kynnyksen toimintaa. Ja toivottavasti Savontien mutkan alue saa jatkossakin aktiviteetteja – potentiaalia on.

Vesa Moilanen

Jätä kommentti