Iltatorikaudelta Taiteiden yöhön

Spread the love

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Sykkeessä-kaupunkilehden ”Iltatorit 2015-kisa” jatkuu! Bongaa itsesi oheisista kuvista ja ilmoita tunnistautumisesi sähköpostiin: aineisto@sykkeessa.fi

Kisa jatkuu kesän iltatorien ajan. Jokaisen iltatorin jälkeen Sykkeessä-kaupunkilehden nettisivuilla www.sykkeessa.fi on kuvakavalkadi iltatoritapahtumista. Ja itsensä tunnistaminen kuvista koskee nimenomaan iltatorikuvia ja kyseinen juttu on varustettu kategorialla ”Iltatorit 2015 -kisa”. Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki Iltatori-artikkelit.

Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan 100 euron palkinto Eräreppuun. Voittajan nimi julkistetaan Taiteiden Yö-toritapahtuman yhteydessä 7.8.2015.

Aurinko paistaa ja vettä sattaa, taitaa tulla kesä – ”perussettiä” tiistain iltatoreilla Päiviönsaaressa tänä kesänä. Mutta siitä huolimatta torikaraoke vetää niin, että laulajia oli ihan jonoksi asti. Hyvä!

Voissa paistetut muikut, muurinpohjaletut, kasvimaiden antimet, vähän eksoottisempaakin ruokaa iltanälkään ja monenlaista tavaraa myyntipöydällä. Harjurannan kesäteatteri oli jälleen antamassa näytteitä Kuntorannassa pyörivästä näytelmästä ”Paha silmä – vallan moderni Eurooppa”. Tuttujen tapaamista ja iloista yhdessä oloa – se myös iltatorien ”perussettiä”.

Nyt jäädään odottamaan Taiteiden yö-toritapahtumaa. Se tulee perjantaina 7.8.

Teksti ja kuvat: Vesa Moilanen

Jätä kommentti