Sade säesti taas iltatoria

Spread the love

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Sykkeessä-kaupunkilehden ”Iltatorit 2015-kisa” jatkuu! Bongaa itsesi oheisista kuvista ja ilmoita tunnistautumisesi sähköpostiin: aineisto@sykkeessa.fi

Kisa jatkuu kesän iltatorien ajan. Jokaisen iltatorin jälkeen Sykkeessä-kaupunkilehden nettisivuilla www.sykkeessa.fi on kuvakavalkadi iltatoritapahtumista. Ja itsensä tunnistaminen kuvista koskee nimenomaan iltatorikuvia ja kyseinen juttu on varustettu kategorialla ”Iltatorit 2015 -kisa”. Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki Iltatori-artikkelit.

Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan 100 euron palkinto Eräreppuun. Voittajan nimi julkistetaan Taiteiden Yö-toritapahtuman yhteydessä 7.8.2015.

Kesäkuun viimeisen päivän iltatori Päiviönsaaressa tarjosi taas monenlaista asiaa. Jumppaohjeita oli näyttämässä LadyLine. Torikansa ei kovin innostunut – mutta onneksi esiintymislavalle nousi jumppaamaan pari lapsukaista.

Amnesty International toi esille vakavaa asiaa kiduttamisen lopettamiseksi maailmalla. Pöydälle olleet esitteet ja käsiraudat pysäyttivät miettimään maailmanmenoa.

LadyLinen jumppaohjaajat näyttivät, miten musiikin tahtiin mennään – BodyVive, Afrotanssia ja Kids-jumppaa. Ja sitten torille ilmestyi norsumaskotti – ja sitten tuli sade – tämän kesän tuttu sääilmiö.

Ensi viikon tiistain 7.7. iltatorilla laulu raikaa karaoken merkeissä. Ja kameramies napsii kuvia Sykkeessä-kaupunkilehden nettisivuille – kannattaa bongata.

Teksti ja kuvat: Vesa Moilanen

Jätä kommentti