Beach Volley-turnauksessa tiukat finaalit

Spread the love

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Lauantaina 27.6 käynnistynyt Soisalo Open III beach volley-turnaus sai jatkoa sunnuntaina 28.6. kun turnauksen pudotuspelit starttasivat. Aurinkoinen sää lämmitti tunnelmaa sekä houkutteli paikalle runsaasti yleisöä seuraamaan kisatapahtumia.

Tunnelma pudotuspelien alkaessa oli jännittynyt, sillä vain yksi sekä naisten että miesten parijoukkueista etenisi finaaliin sekä lopulta voittoon. Ottelut aloitettiin aamu yhdeksän tienoilla ja finaali päästiin aloittamaan puoli seitsemän aikaan.

Naisista voittoon ylsivät Iida Paananen sekä Essi Helminen. Miesten sarjassa ykkössijan saivat Antti Eronen ja Samuli Oinonen. Kumpaakaan finaaliottelua ei saatu ratkaistua suoraan kahdessa erässä, vaan ottelut ratkaistiin tiukassa ja tasaisessa kolmannen erän kamppailussa.

Teksti ja kuvat: Patrick Hansson

Jätä kommentti