Beach Volley-turnaus käynnissä Timolassa

Spread the love

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Lauantaina 27.6 käynnistyi kolmas Soisalo Open Beach volley-turnaus Timolan uimarannalla. Tapahtumapaikalle saatiin DJ, lapsille pomppulinna sekä kyläyhdistyksen ylläpitämä kahvilapalvelu. Turnaus aloitettiin lohko-otteluilla, jotka saatiin käyntiin hyvällä mielellä sekä hyvällä energialla.

Joukkueita oli runsaasti sekä naisten että miesten puolelta. Naisten sarjassa kilpaili kymmenen paria ja miesten sarjassa kaksitoista. Osallistujat pelasivat avoimin mielin sekä hyvissä tunnelmissa. Lohko-ottelut saatiin onnistuneesti päätökseen vaihtelevasta säästä huolimatta ja tunnelma säilyi kannustavana ja positiivisena koko ottelupäivän ajan.

Antoisa tapahtumantäyteinen viikonloppu ei ole suinkaan ohi, sillä sunnuntaina 28.6. käynnistyy turnauksen toinen ottelupäivä, jolloin aloitetaan pudotuspelit. Päivän päätteeksi julistetaan naisten ja miesten sarjojen voittajaparit.

Teksti ja kuvat: Patrick Hansson

Jätä kommentti