Timolan uimarannalla ”biitsiturnaus”

Spread the love

Soisalo Open III beach volley-turnaus pelataan 27.-28.6. Timolan uimarannalla Leppävirralla. Kyseessä on kolmas perättäinen tapahtuma, jossa on sarjat miehille ja naisille. Järjestävänä tahona on Timolan kyläyhdistys, jonka ideana on järjestää perinteikäs, yleishyödyllinen kesätapahtuma.

Turnauksen ympärille on kehitetty tapahtumaa viihdyttämään yleisöä – tänä vuonna etenkin lapsia ja nuoria. Tapahtumaa on edelleen kehitetty ja yhteistyötahoja on saatu mukavasti mukaan toimintaan. Vauhdikkaan biitsiturnauksen lisäksi dj viihdyttää musiikilla. Leppävirran Viri on sunnuntaina paikalla klo 13-16 järjestämässä leikkimielistä lentopalloaiheista toimintaa lapsille ja nuorille. Lasten riemuksi paikalla on myös pomppulinna. Timolan kyläyhdistys huolehtii ruoka- ja juomahuollosta pitämällä kioskia. Rantaan on myös varattu siirrettävä sauna- ja paljuyhdistelmä.

Pelejä varten rakennetaan katsomo, josta yleisön on hyvä seurata pelejä. Paikalle on tulossa jälleen jopa SM-liigan ja ylempien sarjatasojen kokemusta omaavia pelaajia. Tapahtuma on myös liitetty tänä vuonna osaksi Pohjois-Savon Avoimet Kylät -tapahtumaa, joka on osa valtakunnallista kylätapahtumatoimintaa.

Jätä kommentti