Kauppakatu täyttyi Kesäkadun väestä

Spread the love

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Koleahko sää ei häirinnyt Vekara-Varkauden Kesäkadun tunnelmaa ja väenpaljoutta. Tuli jopa mieleen kesäkatuillat ”silloin vanhoina hyvinä aikoina”, koska myös nyt Kauppakatu oli ajoittain tapötäynnä.

Lasten kirpputorilla oli tarjolla monenmoista, vaikkapa sankarihahmoja. Kauppakadun Kaisa loi tunnelmaa ja Halosen aukion esiintymislavalla nähtiin ja kuultiin mm. Rakettimiehet-bändi esittämässä iloista lastenmusiikkia. Ihasteltavaksi oli Kaavilta tuotu vanhanajan kulkuvälineitä – kiesit ja reki.

Match Shown veti koirienystäviä Kesäkadulle – myös lelukoira-luokka oli mukana. Sitten Kauppakadun valtasi festivaaliviikon nukketeatteriteeman kunniaksi ”kulkuenuket” – todella värikkäänä joukkona iskulauseitaan huudellen.

Askartelua, saippuakuplia, talutusratsastusta, vohveleita… Ajattelin – jospa kesäkatuiltoja olisi vielä lisää. Oli mukavaa!

Teksti ja kuvat: Vesa Moilanen

Jätä kommentti