Seikkailujen saaren Veikeä Verstas toimii

Spread the love

Mitä ihmettä? Mittayksiköt ovat menneet sekaisin. Laaduntarkastaja Staattori tuli töihin neljä metriä myöhässä ja laaduntarkastaja Roottori on tilanteesta ainakin kaksi kiloa huolissaan. Varsinkin, kun toimitusjohtaja huomautti hänelle, että kellokortti on leimattu 13 litraa ohi.

Sehän on skandaali! Pysyykö Verstaan tuotanto käynnissä, kysytään Veikeän Verstaan Sanomien etusivulla. Veikeä Verstas onkin käynnistänyt mittavan rekrytointiprosessin, jonka kautta etsitään verstaalle avuksi työvoimaa. Työhönottopisteen kautta innokkaat apulaiset ohjataan aloittamaan työvuoronsa esimerkiksi Paperipajalla, Kierrätyslaitoksella, Seulomossa tai Rytmitakomossa.

Asiasta oli otettava selvää. Työhönottopisteen kautta VekaraVarkaus-festivaaliviikon Seikkailujen saaren Veikeälle Verstaalle.

Ukki-ikäisenkin silmät pullahtavat selälleen, kun tajuaa, miten toimelias ja riemukas on Seikkailujen saaren tämän kesän ylöspano. On monenmoista tekemistä ja kokemista – luonnonhelmassa. Kierroksen päätteeksi mittauspisteen yhteydessä apulaisten kellokortit leimataan ja monien muistojen lisäksi apulaisille jää konkreettiseksi muistoksi Mestari-mitali – hienosta työsuorituksesta.

Tämän kesän Seikkailujen Saaren teemoitus liittyy kiinteästi Varkauden 200-vuotiseen teolliseen historiaan. Toteutuksessa on mukana talousalueen yrityksiä, jotka ovat antaneet panoksensa elämysviikon onnistumiseksi. Veikeä Verstas on toiminnassa VekaraVarkaus-viikon ajan eli vielä sunnuntainakin 14.6.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Teksti ja kuvat: Vesa Moilanen

Jätä kommentti