Värit-näyttely Peltolassa

Spread the love

Peltola on todella herännyt eloon ”kirkonmutkassa” – ja nyt myös väriloistossa. Vireä 65-vuotias, Varkauden Kuvataideyhdistys ry, on laittanut Peltolan galleriatilaan esille Värit-pop up-näyttelyn, joka on esillä 21.6. saakka.

Taiteen tekemisen monet ulottuvuudet esiintyvät näyttelyssä, sillä kuvataideyhdistykseen kuuluu ammattitaiteilijoita ja harrastelijoita kaikilta aloilta. Näyttelyssä on maalauksia, veistoksia ja lasitaidetta 11 tekijältä. Yhteisöllisesti – yhdessä tekemällä on laitettu ihasteltavaksi todellista väriloistoa – näyttelyn nimen mukaisesti.

Vekara-Varkaus-festivaaliviikolla lasten iloksi, ja myös aikuisten iloksi, on sään salliessa mahdollisuus bongata taiteilija. Taiteilijan voi kiikaroida työskentelemässä Peltolan lähiympäristössä.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Teksti ja kuvat: Vesa Moilanen

Jätä kommentti