Maailman pohjoisin ukulelefestivaali Leppävirralle

Spread the love

JulisteNäppärä ja helppo hawaijilaissoitin on valloittanut maailmaa ja Suomea. Ukulelemusiikin ystävät kokoontuvat talviajan festivaalille Leppävirralle 22.-24. tammikuuta 2016. Festivaali on nimeltään Tropical Winter Ukulele Fest 2016 (TWUF16) ja se on maassamme ensimmäinen pääkaupunkiseudun ulkopuolella järjestettävä kansainvälinen ukefestivaali.

Festivaalipäällikkö Arto Julkunen lupaa trooppista lämpöä ja talven riemuja ukulelefestivaalin merkeissä.
Festivaalipäällikkö Arto Julkunen lupaa trooppista lämpöä ja talven riemuja ukulelefestivaalin merkeissä.

Ohjelmassa on konsertteja, työpajoja sekä yhteissoittoja, niin aikuisille kuin lapsillekin. Festivaalia tähdittää suosittu brittiläinen The Mersey Belles-duo. Myös muita kansainvälisiä esiintyjiä on tulossa kotimaisen kärkikaartin lisäksi. Paikallisia harrastajiakaan ei unohdeta: Suomen keskiosiin on lyhyessä ajassa noussut monia ukuleleorkestereita.

– Voimme taata vieraillemme trooppisen lämmön ja talven riemut. Kaikki tapahtumat ja majoitusmahdollisuudet ovat saman katon alla. Myös artisti- ja opettajakaartimme on laadukas, kertoo festivaalipäällikkö Arto Julkunen.

Tapahtuman järjestää Sport&Spa Vesileppis yhteistyössä Kaura-ahon kansanmusiikkiyhdistyksen ja Ladybug Rock´n´Roll Weekender-yhdistyksen kanssa. Festivaali täydentää Vesileppiksen vilkasta tapahtumatarjontaa uudella ja mielenkiintoisella tavalla.

Jätä kommentti