Kia Carens-auton voitti kesäksi varkautelainen Anne Ruuskanen

Spread the love
Anne Ruuskanen
Varkautelainen Anne Ruuskanen oli onnekas. Kia Motors Finlandin järjestämän kilpailun palkinto, Kia Carens-tila-auto tuli käyttöön kesän ajaksi.

Kia Motors Finland järjesti kilpailun, jossa palkintona oli Kia Carens-tila-auto kesäksi käyttöön. 7-paikkaisen Kia Carens-auton voitti varkautelainen Anne Ruuskanen.

– Kia-autojen maahantuoja järjesti Facebookissa keväällä kilpailun, jossa osallistujia pyydettiin perustelemaan, miksi he tarvitsisivat Kia Carens-tila-auton kesäksi käyttöön. Saimme kilpailuun yli 1600 perustelua. Varkautelaisen Anne Ruuskasen perustelut vakuuttivat meidät. Annen perheellä oli todellinen tarve autolle. Heillä on neljä lasta ja kuljettavaa riittää. Palkinto meni varmasti oikeaan osoitteeseen, totesi Delta Motor Group Oy:n PR-päällikkö Lauri Puintila.

Kia Motors Corporation on vuonna 1944 perustettu eteläkorealainen autonvalmistaja. Kia-autojen vuosittainen tuotanto on yli 3 miljoonaa ajoneuvoa. Kialla on kymmenen valmistus- ja kokoonpanotehdasta viidessä eri maassa ja myyntiverkosto toimii noin 150 maassa. Yhtiön vuotuinen liikevaihto on noin 45 miljardia dollaria. Kialla on maailmanlaajuisesti noin 49 000 työntekijää. Kia on eniten myyntiään kasvattanut automerkki Euroopassa.

Kian markkinaosuus oli Suomessa 5,7 prosenttia vuonna 2014. Kialla on ollut useana vuonna Suomen merkkiuskollisimmat asiakkaat. Kia on Suomen kolmanneksi suosituin automerkki yksityisautomarkkinoilla.

Kian maahantuontiyhtiö Suomessa on Delta Motor Group. Varkaudessa Kia-jälleenmyyjänä toimii Avain Vaunu.

Jätä kommentti