Semmarit juhlakiertueellaan Varkauteen

Spread the love

Varkautta hemmotellaan tänä keväänä kuoromusiikilla. Kuoppakankaan musiikkiluokkien oma kevätkonsertti on laulettu Warkaus-salissa ja tämän lisäksi Varkauden liikuntatalolle tulee Semmareiden 25-vuotisjuhlakiertuespektaakkeli lauantaina 25.4. Kiertue ei tänä vuonna tule Kuopioon.

Seminaarimäen mieslaulajat eli tuttavallisemmin Semmarit on Jyväskylässä vuonna 1989 perustettu mieskuoro. Musiikki juontaa juurensa popista sekä rokista ja on yhtyeen omaa tuotantoa. Erikoista musiikissa ovat instrumentit, jotka muodostuvat kuorolaisten omista äänistä. Varsinaisia soittimia käytetään ainoastaan tehosteina. Semmareiden Show koostuu tarkasti suunnitelluista valon, savun ja erilaisten huumoripitoisten juontojen sekä koreografian ja musiikin yhdistelmistä.

Lainaten maestrojen sivustolta:

”Pitkään, hartaasti, huolella ja huumorilla valmisteltu show on löytänyt tiensä monenlaisiin keikkapaikkoihin ja upeiden yleisöjen eteen, Moby on kulkenut nöyrästi ja ongelmitta” Juhlakiertue on loppusuoralla ja juhlavaa on ollut!!

Jätä kommentti