Joulupuu-keräyksellä kerättiin ennätysmäärä lahjoja

Spread the love

Warkauden Nuorkauppakamari ry toteutti tänäkin vuonna Joulupuu-hyväntekeväisyyskeräyksen. Keräyksellä saatiin tänä vuonna kasaan ennätysmäärä lahjoja, noin 900 kpl. Keräyspisteet olivat Prismassa, Citymarketissa, Varkauden pääkirjastossa, Pohjois-Savon Osuuspankin Varkauden konttorissa, K-Market Pirkassa sekä K-Market Hertussa.

Warkauden Nuorkauppakamari ry sekä Joulupuu-keräyksen väki haluaa kiittää kaikkia keräykseen osallistuneita lahjoittajia, yhteistyökumppaneita sekä talkooväkeä.

Joulupuu-keräys on Suomen Nuorkauppakamarien valtakunnallinen projekti, joka on järjestetty eri paikkakunnilla jo yli kymmenen vuoden ajan. Joulupuu-keräyksen avulla jaetaan jouluiloa ja tehdään lahjahaaveista totta myös niille lapsille ja nuorille, jotka muuten uhkaavat jäädä ilman joulupukin tuomisia.

Jätä kommentti