Palvelun Helmet tanssistudiolle ja apteekille

Spread the love
Palvelun Helmi-palkitut
Palvelun Helmi-kampanjan äänestyksen perusteella Minna Kauhanen-Castro (kuvassa vas.) on vuoden 2014 Varkauden paras palveluhenkilö. Talousalueen parhaaksi palveluyritykseksi tuli äänestyksessä Taulumäen Apteekki, jonka puolesta palkitsemista olivat ottamassa vastaan Sari Maijanen, Helena Toivakka ja Anne-Maija Rossi.

Minna Kauhanen-Castro Iloisen Tanssin Studiosta on vuoden 2014 Varkauden paras palveluhenkilö ja Varkauden talousalueen vuoden 2014 paras palveluyritys on Taulumäen Apteekki. Warkauden Nuorkauppakamari ry:n ja Navitas Kehitys Oy:n matkailuyksikön järjestämän Palvelun Helmi-kampanjan tulokset julkistettiin tiistaina 16.12.

Palvelun Helmi-palkinto yrityksille on jaettu vuodesta 1989 lähtien Warkauden Nuorkauppakamarin toimesta. Varkauden matkailutoimijoiden perustama Paras Palveluhenkilö-palkinto jaettiin nyt kuudetta kertaa.

Syksyn aikana järjestetyssä kampanjassa ehdotuksia parhaasta palveluhenkilöstä tuli 155 kpl ja ehdotuksia parhaasta palveluyrityksestä 166 kpl. Ehdotuksia tuli hyvin laaja-alaisesti – kuitenkin hyvinvointi- ja liikuntapalvelut olivat erittäin vahvasti edustettuina. Kampanja osoitti, että lomakeäänestyksen kautta ehdotuksia tuli ylivoimaisesti enemmän verrattuna internetin kautta suoritettuun äänestykseen.

Mieleen jäävällä palvelulla pystyy erottumaan. Ihmisten kohtaaminen on tärkeää ja hyvästä palvelusta jää jälki. Kiitos on pieni sana, mutta iso juttu ihmiselle. Annetaan hyvän kiertää!

Vuoden 2014 Palvelun Helmi-kampanjan palkituista ja heidän ajatuksistaan lisää 17.1.2015 ilmestyvässä Sykkeessä-kaupunkilehdessä.

Teksti ja kuva: Vesa Moilanen

Jätä kommentti