Elämän ytimessä-kierrosnäytelmä Tehtaan koululla

Spread the love

Tulevana pyhäinmiestenpäivänä, lauantaina 1.11.2014 Teatteriryhmä Nimettömät tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä tutkimaan kiireistä ihmismieltä digitalisaation keskellä. Tehtaan koululla tapahtuvan kierrosnäytelmän katsoja voi pohtia, minne olemme menossa ja millä tavalla matkaa teemme? Mikä on oikeasti tärkeää ja mitä merkitystä on sillä, jos on saanut lapsena istua isän sylissä? Onko elämä jatkuvaa tavoitteiden asettamista ja epämukavuusalueella tapahtuvaa supersuorittamista, vai paljastuvatko naamion takaa lopulta hauraat ja haavoittuvat ihmiskasvot omine pelkoineen, ahdistuksineen sekä häpeän tunteineen? Entä millaisen jäljen jätämme maailmaan.

Pyhäinmiesten päivänä on tarjolla ainutlaatuinen matka itsetutkiskeluun tässä ajassa. Läsnä ovat elämä ja kuolema, todellisuus ja toivo paremmasta, ei ole toista ilman toista. Lähde matkalle, jossa pehmolelullakin on oikeus kertoa oma mielenkiintoinen ja eheyttävä tarinansa. Ajatuksia herättävä kokemus voi saada aikaan muutoksia omassa elämässä.

Kierrosnäytelmän kohtauksien pohjalla on tarinoita tosielämästä, jotka on toteutettu kohtauksiksi uudella, soveltavan taiteen Devising-menetelmällä. Tarinoita on työstetty ryhmälähtöisellä käsikirjoituksella niin, että todellisiin tarinoihin sekoittuu myös ryhmän tuottamaa fiktiivistä tietoa. Kierrosnäytelmän on ohjannut Teatteriryhmä Nimettömät ry:lle Riitta Pasanen ja esitykset ovat klo 18.30 ja 20. Kello viiden esitys on jo loppuunmyyty. Lisätietoa saa osoitteessa www.nimettomat.fi

Jätä kommentti