Lauri Tähkä Warkaus-saliin

Spread the love

Pohjanmaan ”iskelmälähettiläs”, monella tavalla ajankohtainen Lauri Tähkä aloittaa syyskiertueensa Warkaus-salista pe 31.10. klo 19. Kiertue kestää marraskuun ja sisältää 13 konserttia ja esiintymistä. Tähkän uran alku tapahtui Elonkerjuu-yhtyeen kanssa, millä kokoonpanolla hän vieraili myös Warkaus-salissa. 2011 alkanut sooloura lähti vauhdikkaasti liikkeelle Polte-albumin merkeissä, mistä nimikappaleen lisäksi ovat soimaan jääneet myös ”Syyskuun kyy” ja ”Pieni ihminen”.

Viime vuonna ilmestyi Tähkän toinen albumi ”Hurmaan”, mistä erityisesti ”Saat syttymään” biisi löi läpi. Tähkän mukaan hän halusi erityisesti kuvata sitä huumaavaa tunnetta mikä valtaa ihmisen kun tulisesti rakastuu tai ihastuu. Tähän vuoteen liittyy mukanaolo Lastensairaala 2017 hankkeen nimikkokappaleessa ”Lohtu” ja aivan uusi aluevaltaus, voitto Seinäjoen Tangomarkkinoiden sanoitus- ja sävellyskilpailussa tangolla ”Kiivas ja kaunis”.

Uuden Revohka-yhtyeensä kanssa pikkujoulukauden hyväksi aluksi tapahtuvan Varkauden Kehitysvammaisten Tuen järjestämän konsertin jälkeen on edessä upouuden joululevyn julkistaminen 7.11.2014.

Jätä kommentti