Hyvää elämää Keski-Savossa!

Spread the love

Otsikon kertomalla teemalla Warkauden Nuorkauppakamari ry järjestää SavonSampo-messut Varkauden liikuntatalolla 11.-12.4.2015. Messut ovat järjestyksessään jo 21.

Messuilla halutaan tuoda esille seutukunnan toimijoita – yrityksiä, yhdistyksiä ja kuntia sekä osoittaa, mitä kaikkea seudulla on tarjolla. Messuille toivotaan myös tahoja, jotka tarjoavat palveluja ja apua elämän haastaviin vaiheisiin. Messuilla halutaan myös juhlistaa Varkauden hyvän elämän kivijalan – teollisuuden 200-vuotista taivalta.

Messujen teemaan liittyen halutaan osoittaa, että Keski-Savon alueella on hyvä elää ja asua. Ja että alueella on riittävästi palveluja, tekemistä ja osaamista.

”Teollisuuskylä”

Nuorkauppakamari toivoo, että messuille tulisi näytteilleasettajia runsaasti eri aloilta ja myös teollisuudenalan yrityksiä ns. ” Teollisuuskylään”, jolle on varattu oma alue pääsalista. Edullisempia näytteilleasettajapaikkoja on tarjolla liikuntatalon alakerran juoksuradalla.
Lauantaina messuilla yleisöä viihdyttävät Janna sekä Mimi ja Kuku – sunnuntaina Jukka Poika & DJ Stormy sekä Los Piratos-merirosvobändi.

Edellisillä SavonSampo-messuilla vuonna 2013 kävijöitä oli yli 4.000 ja samaa järjestäjätaho tavoittelee myös vuodelle 2015. Eri toimijoita ja yhteistyötahoja oli edellisillä messuilla lähes 100, ja samaan pyritään päästävän myös ensi kevään messuilla.

Jätä kommentti