Kiviä taskussa – Varkauden Teatterissa

Spread the love
Kiviä taskussa
Kuva: Ia Samoil

Varkauden Teatterin tuleva johtaja, Kari Suhonen nähdään lavalla keskiviikkona 8.10. tähtivierailussa Kiviä taskussa, joka on Kajaanin Kaupunginteatterin ja Kotkan Kaupunginteatterin yhteistuotanto. Suhosen ohella rooleissa nähdään Heikki Törmi. Esityksen kesto väliaikoineen on 2 tuntia 20 minuuttia.

Kiviä taskussa sijoittuu Irlannin kuihtuvalle maaseudulle, jossa kuvataan unelmahöttöistä Hollywood-elokuvaa Irlannin maaseudusta. Tarina alkaa, kun kaksi luuseria, Jake ja Charlie, menevät avustajiksi filmiin. Kaikki muuttuu kuitenkin joksikin muuksi kuin kumpikaan alunperin kuvitteli.

Kiviä taskussa on hillitön komedia, joka on näyttelijätaiteen juhlaa.

Kaksi näyttelijää esittää yhteensä 15 roolia kuumasta Hollywood-kaunottaresta aina vanhaan maalaisukkoon saakka. Esitystä syventää hieno musiikki: Suhonen ja Törmi tarttuvat aika ajoin soittimiinsa ja rakentavat miljöötä esittämällä irlantilaista kansanmusiikkia.

Komedian käsikirjoitus on Marie Jonesin, suomennos Henri Kapulaisen ja ohjaus Ilkka Laaksosen (Kotka).

Jätä kommentti