Palvelun Helmi tulee jälleen

Spread the love
Kuva: Vesa Moilanen.
Kuva: Vesa Moilanen.

On taas aika keskittää huomio hyvän palvelun voimalliseen merkitykseen. Warkauden Nuorkauppakamari ry ja Navitas Kehitys Oy:n matkailuyksikkö järjestävät yhdessä perinteisen Palvelun Helmi-kampanjan, jonka tarkoituksena on valita Varkauden paras palveluhenkilö ja Varkauden talousalueen paras palveluyritys. Ehdotuksia voi antaa internetin kautta sivustoilla www.visitvarkaus.fi ja www.jcwarkaus.fi ajalla 13.9.-30.11.2014.

Kampanjan alkajaisiksi omaa suosikkiaan voi äänestää täyttämällä lomakkeen Takakonttikirppis-tapahtumassa lauantaina 13.9. Nuorkauppakamarin pisteessä Navitaksen pysäköintialueella. Lisäksi lomakeäänestys on mahdollinen kampanjan viimeisen kuukauden, marraskuun ajan valituissa palvelupisteissä Varkaudessa. Näitä paikkoja ovat ainakin uimahalli Ilopisara ja kirjasto.

Palveluhelmi-palkinto yrityksille on jaettu Warkauden Nuorkauppakamarin toimesta jo vuodesta 1989 lähtien – eli nyt kyseessä on 25-vuotisjuhlavuosi. Varkauden matkailutoimijoiden perustettu Paras Palveluhenkilö-palkinto on jaettu tähän mennessä viisi kertaa.

Voittajille luovutetaan Palvelun Helmi-kunniataulut joulukuun alkupuolella ja ehdotuksia antaneiden kesken arvotaan palkintoja.

Jätä kommentti