Hyväntekeväisyyttä kierrätyksen merkeissä

Spread the love
Viime syyskuun alussa  Takakonttikirppis täytti Navitaksen parkkipaikan. Myyjiä oli parisataa ja kauppa kävi! (Kuva: Vesa Moilanen.)
Viime syyskuun alussa Takakonttikirppis täytti Navitaksen parkkipaikan. Myyjiä oli parisataa ja kauppa kävi! (Kuva: Vesa Moilanen.)

Ekotori, Keski-Savon Jätehuolto, Keski-Savon ympäristötoimi ja Warkauden Nuorkauppakamari ry järjestävät jo kuudennen kerran Takakonttikirppistapahtuman kierrätyksen ja hyväntekeväisyyden merkeissä Navitaksen parkkipaikalla Varkaudessa lauantaina 13.9. Mukaan voi tulla myymään ja ostamaan sekä kuulemaan viimeisintä tietoa kierrätyksestä ja ympäristöasioista. Paikkatuotoilla (kymppi/paikka) tuetaan alueemme omaishoitajia Varkauden Seudun Omaishoitajat ry:n kautta. Myyjiä eli autoja otetaan paikan päälle saapumisjärjestyksessä klo 7 alkaen. Tavaraa voi myydä suoraan takakontista tai mukaan voi ottaa oman myyntipöydän tai esim. peräkärryn. Ekotori vastaanottaa paikan päällä veloituksetta pieniä sähkö- ja elektroniikkalaitteita sekä kertoo kierrätyksestä. Jätehuollon ja ympäristötoimen pisteeltä saa infoa kierrätykseen ym. liittyvissä asioissa. Hyväntekeväisyyttä tekevät järjestöt pääsevät mukaan maksutta. Tapahtuma loppuu klo 13.

Jätä kommentti