Tärkeintä oli osallistuminen – ei voitto

Spread the love

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Varkauden Keskuskentällä kisattiin jälleen – mutta tärkeintä oli tällä kertaa osallistuminen. Perinteiset Hippo-kisat saivat lapset liikkeelle, eikä ennen kisoja Varkauden ylittänyt rankkasade haitannut tahtia – kisojen aikaan aurinko syleili osanottajia ja yleisöä. Tuttuun tapaan kisojen taustalla oli nykyinen Pohjois-Savon Osuuspankki ja urheilutapahtuman teknisistä järjestelyistä huolehti rutiinilla Varkauden Kenttä-Veikot.

Avajaisten ja alkuverryttelyjen jälkeen päästiin kisaamaan – juoksua, pallonheittoa, pituushyppyä, kuulantyöntöä – ja kaikki osallistujat palkittiin. Kisasuorituksen jälkeen maistuivat ansaitusti pillimehu ja munkkirinkeli.

Keskuskentän takasuoralla kisattiin ilman ajanottoa 40 metrin juoksupyrähdyksessä, jossa vuonna 2010 ja sen jälkeen syntyneet tytöt ja pojat nauttivat liikunnanriemusta.

Vesa Moilanen

Jätä kommentti