Paperinukketeatteresitykset Väinölän kesässä

Spread the love

Marja Muusa Hämäläinen

Viime kesänä paperinukketeatteriesitykset tulivat osaksi ”Iloa Itä-Suomeen, naivistit Varkaudessa”-taidenäyttelyä. Vuosi sitten nautittiin ”Satu Onnenlinnusta”-näytelmästä.

Tänä kesänä viivähdetään unelmissa, toiveissa ja muistoissa. Paperinukketeatterinäyttämölle astelee Muistojen Helmen Maalari, joka ikuistaa esityksessä muistoja. Ja esityksen jälkeen jokainen voi viivähtää omassa unelmassa ja muistoissa, Onnen ja Helmen äärellä.

Paperinukketeatteriesitys sopii kaikenikäisille katsojille, sillä jokaisella meillä on muistojen helminauhassa omat muistomme.

”Muistojen maalari” -paperinukketeatteriesitykset ovat Taidekeskus Väinölässä tiistai-iltapäivisin kahdelta. Esityksen kesto on 20-30 minuuttia. Paperinukketeatteriesitykset toteuttaa viimekesäiseen tapaan Marja Muusa Hämäläinen.

Vesa Moilanen

Jätä kommentti